Valaistus- tunnelmallisen sisustuksen tekijä

Valaistus- tunnelmallisen sisustuksen tekijä


Päivien lyhentyessä valaistuksen merkitys lisääntyy. Käytännöllinen työvalaistus ja kaunis tunnelmavalaistus luodaan erillaisia valaisintyyppejä yhdistelemällä. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme erillaisiin tunnelmaa luoviin valaisimiin niiden eri tyyleissä. Valaistusta mietittäessä kannattaa miettiä mikä sen tarkoitus on.. halutaanko valaisimella tuoda apua työskentelyy, halutaanko sen avulla kohdistaa katse esimerkiksi tauluun, vai halutaanko sen avulla luoda pehmeän lämpöistä tunnelmaa.Lasin ja metallin yhdistelmä roikkuvissa kattovalaisimissa on erittäin näyttävää. Erityisen upean kokonaisuuden saat yhdistelemällä samantyylisiä tai täysin samanlaisia valaisimia pieneen ryhmään. Klassisen kaunis riippuvalaisin on esimerkiksi Umagen Acorn riippuvalaisin.
Geometriset ja teolliset muodot ovat olleet monen valaisimen inspiraationa. Esimerkiksi tämä upea Silvia valaisin on saanut geometrisen muotoilunsa luonnosta ja se sopii erinomaisesti hiukan romanttiseen, sekä selkeälinjaiseen sisustukseen.

Mustat, vaasimaiset pöytä- ja kattovalaisimet ovat todella suosittuja tänä syksynä. Musta valaisin tuo upean kontrastin muiden värien kanssa ja ne sopivat moneen eri sisustustyyliin. Riviera Maisonin mangopuinen Chelsea Village lamppu on ehdottomasti yksi kodin katseenvangitsijoista.

Upea ankanhöyhenistä valmistettu Eos valaisin on säilyttänyt suosionsa jo vuodesta toiseen, mikä ei ole ihme, koska sen läpi tuleva valo suodattuu erittäin kauniisti. Umagen pehmeää tunnelmaa luovat Eos valaisimet ovat saatavilla useassa eri värissä ja koossa. Höyhenvalaisin ei välttämättä tuo tarpeeksi valoa tiloihin joissa tarvitaan paljon työskentelyvaloa, mutta ne ovat täydellisiä makuuhuoneisiin ja lisävaloksi olohuoneeseen.
Ihanan rento bohotyyli säilyttää yhä suosionsa ja se sopiikin monen ikäisen makuun. Bohotyyliin sopii täydellisesti erillaiset rottinkiset ja heinistä valmistetut valaisimet. Jos rottinki ei ole sinun juttusi, voit viimeistellä boho kotisi myös paperista tai höyhenistä valmistetulla valaisimella. Valikoimastamme löydät paljon bohotyyliin sopivia valaisimia ja lampunvarjostimia. Tuotteet löydät täältä.

Tiloihin joissa sähköä ei ole saatavilla, valo tuodaan tietysti lyhtyjen ja kynttilöiden avulla. Kynttilöiden avulla luot ihanan romanttisen ja tunnelmallisen valaistuksen, sekä korostat helposti sisustuksen eri kohtia ja kokonaisuuksia. Erillaiset lyhdyt sopivat täydellisesti, parvekkeelle, terassille, kesämökille ja melkeinpä ihan minne vaan. Jos et halua polttaa kynttilöitä, käytä niiden tilalla Led kynttilöitä. Löydät lyhtyvalikoimamme täältä ja kaikki kynttilämme täältä.Kuvat: Pinterest, Riviera Maison, Umage

Share using your favourite service