Lähtisitkö silloin kanssani rannalle? | Vinkkejä rantapäivään

Suunnitteletko päivää rannalla tai pitkää viikonloppua mökillä? Tässä blogikirjoituksessa kerromme muutamia vinkkejä rentouttavan rantapäivän valmisteluun ja lomatunnelman tuomiseen omaan kotiin.
Onko sinustakin mukavampaa, kun rannalle tai mökille on omat pyyhkeet ja kotoa ei tarvitse ottaa mukaan arkipyyhkeitä? Rantapyyhkeet ovat täydellisiä rannalle, koska ne ovat aina normaalia isompia ja niitä voi halutessaan käyttää myös auringonottoalusena. Rantapyyhkeet saavat myös olla normaalia värikkäämpiä, koska trooppiset värit ja kuviot vain vahvistavat tunnetta lomasta kuumalla hiekkarannalla.

Täältä löydät kaikki rantapyyhkeemme.
Canvaskassit ja rottinkikorit ovat täydellisiä rantakasseja, koska ne eivät säikähdä pientä kosteutta, ne ovat kestäviä ja tietysti koska ne ovat kauniita. Jos tykkäät ottaa kauniita asetelmakuvia Instagramiin  niin suosittelemme sinulle Riviera Maisonin Antibes Summer laukkua.

Kaikki laukut ja rantakassit löydät täältä.
Onko mitään ihanampaa kun iso tikkipeitto jonka voi levittää rannalle tai puistoon piknikaluseksi? Peite estää hiekan leviämisen ruuan tai muiden tavaroiden joukkoon ja se myös estää vaatteita likaantumasta. Päivän päätteeksi laadukas puuvillainen peite on helppo pestä koneessa ja viikata vaatehyllyyn odottamaan toista rantapäivää. Puuvillainen peite myös pysyy hyvässä kunnossa vuodesta vuoteen ja sitä voi käyttää tarvittaessa myös torkkupeitteenä.

Kaikki tikkipeitot löydät täältä.
Mökillä kannattaa laiturille levittää aluseksi matto, jonka päälle levitetään tarvittu määrä tyynyjä istumista varten. Pappelinan muovimatto sopii täydellisesti myös kylmiin tiloihin, kuten mökille ja se on helppo pitää puhtaana ja pestä esimerkiksi järvessä. Pappelinan matot myös kuivuvat hyvin nopeasti verrattuna normaaleihin tekstiilistä valmistettuihin mattoihin.

Kaikki istuintyynyt löydät täältä.
Tuo rantatunnelmaa kotiisi kesäisten tekstiilien ja koristeiden avulla. Riviera Maisonin Pretty Palm koristetyyny sopii myös ulkokäyttöön.
Ota lomalla paljon kuvia rannalta, rakennuksista ja kaikesta joka puhuttelee tai inspiroi sinua. Myöhemmin voit käydä kuvia läpi ja luoda kauniita kuvakollaaseja muistoistasi. Ei haittaa vaikka kuvat eivät olisikaan täydellisiä, koska pienellä muokkauksella kuten rajauksella ja sävyjen muuttamisella voit saada ihmeitä aikaan.
Jos valokuvaaminen ei ole sinun juttusi ja auronkolomakin vasta haave voit tuoda kotiisi lomatunnelmaa erilaisten julisteiden avulla.
Aurinkoisena päivänä on todella tärkeää juoda riittävästi. Tässä Riviera Maisonin Camp Bay coolerissa pidät veden ja virvoitusjuomat kylmänä. Vinkki. kaiva hiekkaan kuoppa ja aseta cooleri kuoppaan, lisää juomat ja pussillinen jäätä ja peitä pyyhkeellä niin juomasi pysyvät kylmänä kauemmin.

Kaikki coolerit löydät täältä.
Pakkaa rannalle mukaan burgeriainekset, patongit tai vaikka valikoima lohkottuja vihanneksia joita on helppo dipata ja napostella. Kaikki isommat valmistelut kannattaa tehdä kotona niin syöminen ulkona on helpompaa. Esimerkiksi perunat kannattaa keittää kotona, vihannekset puhdistetaan ja pilkotaan kotona jne. jos kohteessa on mahdollista grillata, niin esimerkiksi kanan fileet ja hampurilaispihvit kypsyvät helposti ja nopeasti grillissä.
Kun olet matkoilla, koita miettiä mikä siellä saa olon tuntumaan hyvältä ja mitkä asiat ovat kohdemaan tyypillisiä sisustus- tai rakennustapoja. Kun olet kotona, koita tuoda näitä asioita omaan sisustukseesi niin, että ne eivät ole vahvasti esillä, mutta kun katseesi osuu siihen mielesi täyttyy heti hyvillä muistoilla ja hyvällä ololla. Asioiden ei tarvitse olla isoja ja kalliita.. esimerkiksi nämä kauniit koristekalat voivat tuoda voimakkaan mielleyhtymän Kreikan saaristoon ja siihen ihanan aurinkoiseen päivään jona löysit sein idyllisen pienen ravintolan josta tulikin loppulomasi kantapaikka....
Joskus on tärkeää ottaa aikaa itselle ja antaa ajatuksen katketa. Jos olet yksi niistä onnekkaista joilla on oma kesämökki meren tai järven rannassa niin tässä ihana idea.. ripusta korituoli puun oksaan tai muuhun telineeseen niin että istut siinä kohti ulappaa ja kaikki muu jää taaksesi. Aina kun tarvitset aikaa akkujen lataamiseen istu alas, ota muutama syvä hengitys ja keskity täysin veden liikkeeseen ja ympäröiviin luonnon ääniin.

Kuvat: Pinterest, Riviera Maison, Pappelina, Nordal, Bella Luna

Share using your favourite service