Sisustus Trendo - Sisustuksen laatutuotteet verkkokaupastamme

ALE | Kesätuotteet jopa -50 %!

Olemme alentaneet noin 300 kesätuotteen hintoja. Kampanjassa on mm. Riviera Maisonin, Lexingtonin ja Ib Laursenin tuotteita jopa 50 % tarjouksessa. Kampanja on voimassa 18.8. asti.

Tilaa kesäiset sisustustuotteet kotiin tai mökille tavallista edullisempaan hintaan klikkaamalla painiketta!

Katso ale-tuotteet

Lexington - Uuden Englannin tyyliä

Lexington on saanut vaikutteensa Uuden Englannin tyylistä. Asuitpa sitten maalla tai kaupungissa, voit helposti yhdistellä Lexingtonin eri tyylejä ja värejä keskenään. Lexingtonin kokoelmasta löydät mm. liinavaatteet, tyynyliinat, peitteet, pyyhkeet, keittiötekstiilit, vaatteet ja muut kodin sisustustuotteet.

Ostoksille

Ib Laursen

Ib Laursenin sisustustuotteet mahdollistavat uniikin ja kotoisan sisustuksen. Yhdistämällä lb Laursenin tuotteita moderniin sisustukseen saat kotiisi särmää ja persoonallista tyyliä.

Riviera Maison

Riviera Maison sisustustuotteilla, tekstiileillä ja huonekaluilla luot yksilöllisen sisustuksen kotiisi. Tämä tyyli tuo kotiisi ripauksen luksusta.  


Ostoksille

Mille Notti - ajatonta, hienostunutta ja nykyaikaista tyyliä

Mille Notti tarjoaa laajan valikoiman vuodevaatteita, untuvatyynyjä ja -peittoja, sänkyjä, sängynpäätyjä, froteepyyhkeitä ja asusteita makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Muotoilu on ajatonta, hienostunutta ja nykyaikaista.


Ostoksille