Kesän värit kotiisi maalin ja tekstiilien avulla

Kesän värit kotiisi maalin ja tekstiilien avulla


Tänä vuonna sisustukessa suositaan ihanan raikkaita keltaisen sekä vihreä neutraaleja sävyjä. Myös Tikkurilan vuoden 2020 väri on herkullinen Lemonade (H300). Ajattoman tyylikästä vaaleasävyistä kotiasi voit piristää muutamilla värikkäillä tekstiileillä tai harkitulla tehosteseinällä.
Kasviaiheiset printit tapeteissa, verhoissa ja koristetyynyissä ovat nyt pinnalla sisustuksessa. Myös erillaiset tekstuurit, kuten sametti, kohokuviot ja hapsupinnat tuovat trendikkään yksityiskohdan sisustukseen. Valitse vihreä tai keltainen lempi tyynysi tai tuolisi ja sävytä tehosteseinä samansävyisellä maalilla tai tapetilla. Viimeistele sisustus kuparin tai kullan värisillä koristeilla, kynttilänjaloilla tai hurrikaanilla.

Inspiraatiovärinä Tikkurilan V376 Merenneito.
Luonnon inspiroimat keltaisen kultaiset, hunajaiset ja sinappiset sävyt näkyvät erityisesti vuodevaatteissa ja muissa kodin tekstiileissä. Voit pedata sänkyysi leikkisän kokonaisuuden käyttämällä keltaisen eri sävyjä ja erillaisia pintatekstuureja, kuten pellavan ja sametin yhdistelmää.

Inspiraatiovärinä Tikkurilan S302 Greippi.
Keltainen on kesän ja auringon väri. Muutama huolella valittu koristetyyny, torkkupeite, pöytäliina, servietti ja kukka ihanan keltaisessa värissä tuo kesän ja raikkaan ilmeen kotiisi. Lexingtonin valikoimista löydät korkealaatuiset kodintekstiilit niin olohuoneeseen, keittiöö, makuuhuoneeseen, kuin kylpyhuoneeseesi.
Sisustustaulut ovat nyt todella suosittuja ja ei mikään ihme, koska tauluja on helppo saada ja niitä vaihtelemalla voit nopeasti muuttaa sisustuksesi ilmettä. Maisemakuvat ja kasvijulisteet tuovat väriä ja ripauksen luontoa sisään. Yhdistä kasviaiheiset taulut aitojen tai tekokasvien kanssa. Voit myös valita yhden vihreän sävyn, kuten tässä Lennolin upeassa Luna torkkupeitteessä ja laittaa seinälle muutaman yksinkertaisen julisteen joista löytyy samaa vihreää sävyä ja muita vihreitä yksityiskohtia luodaksesi ihanan harmoonisen kokonaisuuden.

Inspiraatioväreinä Tikkurilan J442 Mentoli ja S385 Ansari.
Keltainen ja vihreä väri on helppo yhdistää suomalaiseen makuun sopivaan neutraalin harmaaseen ja valkoiseen sisustukseen. Voit myös maalata muutaman huonekalun ihanan inspiroivilla väreillä ja tuoda näin mielenkiintoisen yksityiskohdan sisustukseesi.

Inspiraatiovärinä Tikkurilan J302 Banaani.Kuvat: Lexington, Lennol, Riviera Maison, Svanefors, Tikkurila, Pinterest

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi