Syksy saapuu koteihin

Syksy saapuu koteihin


Syksy saapuu taas ja tuo tullessaan pimenevät illat ja raikkaan tuulen. Iltojen pimetessä on ihana valaista kotia kynttilöin ja uppoutua sohvan nurkkaan lämpimän peiton alle katsomaan lempi ohjelmaa tai lukemaan jännittävää kirjaa. Tässä blogissa haluamme tuoda hiukan vinkkejä ja inspiraatiota kodin ilmeen piristämiseen väreillä.Tänä syksynä yksi suosituimmista sisustusväreistä on ehdottomasti vihreä. Vihreän eri sävyt tummasta vaaleaan tuovat ihanan luonnon läheisiä kontrasteja sisustukseen. Leikittele erillaisilla materiaaleilla, kuten puuvillalla, pellavalla ja pehmeällä sametilla niin luot helposti syvyyksiä värimaailmaan. Täältä pääset kurkkaamaan muutamia vihreitä sisustustuotteitamme.

Vihreällä sohvalla tuot nopeasti väriä sisustukseesi. Halutessasi voit maalata olohuoneeseen tehosteseinän joka on saman sävyinen sohvan kanssa tai esimerkiksi paria astetta vaaleammalla maalilla. Viimeistele tehosteseinä muutamalla huolella valitulla taululla joissa jatkuu haluamasi vihreä sävy. Vihreän värin kanssa sopii kauniisti vaaleat puun sävyt, rottinki ja valkoiset tekstiilit ja koriste-esineet. Klikkaa tästä jos rakastat rottinkia.
Jos ehdottomasti rakastat vihreää, on se todella näyttävää esimerkiksi keittiön kaapistojen värinä tai välitilan laatan sävynä. Valitse rauhallinen ja hiukan matta tumma tai vaaleahko vihreän sävy ja viimeistele valkoisella tai vaalealla puisella tasolla ja valkealla välitilan laatalla. Rohkeat, mutta hillityt keittiön värimaailmat ovat monen sisustajan unelma ja huolella valittuja valintoja rakastaa katsoa pitkään. Keittiön sisustustuotteet ja astiat löydät täältä.
Toinen ihana sisustusväri syksyyn on tietysti keltainen ja sen eri sävyt, sekä oranssi. Kun päivät jo hämärtyvät on ihana tuoda vielä hiukan auringonvaloa sisälle pirteän keltaisen avulla. Keltainen sohva voi olla jo hiukan rohkeamman sisustajan valinta, mutta pienillä yksityiskohdilla, kuten torkkupeitteellä ja muutamalla tyynyllä, sekä taululla muuttaa sisustuksen ilmettä jo ihmeen paljon. Täältä löydät muutaman keltaisen ihanuuden.
Täysin harmaa tai valkoinen sisustus on ollut suosittua jo pitkään ja niiden piristäminen muutamalla väriläikällä tuo jo paljon muutosta. Kokeile esimerkiksi muutamaa värikästä huonekalua, koriste-esinettä tai tekstiiliä ja katso miten ne muuttavat huoneen ilmettä. Voit myös valita yhden tehosteseinän ja maalata sen haluamallasi värillä. Pieni purkki maalia ei ole kamalan kallista ja jos kyllästyt värilliseen seinää nopeasti sen saa maalattua nopeasti piiloon.  

Jos seinien ja isojen kalusteiden hankkiminen värillisenä tuntuu liian isolta sitoutumiselta, voit tuoda kotiisi väriä viherkasveilla. Jos et halua sitoutua kasvien jatkuvaan kasteluun, saa nykyään paljon todella aidon näköisiä tekokukkia ja kasveja. Voit myös käydä kiertelemässä kirpputoreja ja koittaa tehdä löytöjä edullisesti ja tuoda hiukan väriä kotiisi koriste-esineiden, kynttilöiden ja värillisten kirjojen avulla. Täältä löydät kaikki kokoelmassamme olevat upeat silkkikasvit.Tästä linkistä pääset tutustumaan Lexingtonin upeaan 2021 syyskokoelmaan.


Kuvat: Pinterest, Lexington.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi