Ideoita joululahjoihin

Ideoita joululahjoihin


Kaipaatko ideoita lahjojen ostossa? Joulussa yksi ihanista asioista on lahjan antaminen ja ilo jonka se tuo lahjan saajalle, kun lahja on mieluinen. Joskus lahjan ostaminen on hankalaa, koska lahjaidean keksiminen on vaikeaa. Olemme koonneet muutamia lahjaideoita joita voit antaa esimerkiksi lasten opettajalle tai lastenhoitajalle, työkaverille, ystävälle tai omalle puolisolle. Osan lahjaideoista voit ostaa helposti valmiina pakettina, jonka pakkaamme sinulle valmiiksi. 

Jokaisen kuvan alla linkki, jota klikkaamalla pääset suoraan tuotteisiin nettikaupan puolelle.
Design Lettersin melamiiniset lastenastiat ovat ihanan käytännöllisiä, opettavaisia ja ne sopivat täydellisesti Skandinaaviseen sisustukseen. Desing Lettersin lastenmuki kasvaa lapsesi mukana. Valitse muki jossa on haluamasi kirjain ja sen seuraksi nokka- ja kahvaosat. Kun taidot juomisessa kehittyvät, voit ensin poistaa nokkaosan ja sitten kahvat. Design Lettersiltä löydät myös muita ruokailuastioita, sekä arjen käyttöastioita. 

Design Letters tuotteet löydät klikkaamalla tästä.
Onko ensivuonna tulossa paljon juhlimisen arvoisia hetkiä tai haluatko nostaa maljaa uudelle vuodelle rakkaasi kanssa. Kauniit shampanjalasit ja cooleri säilyttävät arvonsa vuodesta toiseen ja ne haluaa ottaa esille yhä uudestaan ja uudestaan.

Riviera Maison Sparkling Coasters 4 Pcs

Riviera Maison Celebrate Flute 2 Pieces

Riviera Maison Royalton Champagne Cooler gold

Onko sinullekkin yksi joulun toivotuimmista lahjoista uusi yöpuku? Mitäs jos tänä jouluna sinä ja rakkaimpasi pukeudutte Lexingtonin pehmeisiin ja korkealaatuisiin uusiin yövaatteisiin. Valikoimistamme löydät ihanat yövaatteet lapsille, naisille ja miehille.

Lexington Avery Organic Cotton Flannel Nightgown Red/beige 

Lexington Lexington Kids Holiday Printed Cotton lasten flanelli pyjama 

Lexington Alex yöasu XL
Jokaisen kotikokin onnistumisen takana on laadukkaat raaka-aineet, hyvät työkalut ja intohimo seiihen mitä tekee. Kotona kokkaamisen aloitus voi joillekkin tuntua ajatuksena pelottavalta, mutta täytyy muistaa että kaikkien täytyy aloittaa jostain ja harjoittelu tuottaa aina tulosta. Anna kauniiden ja käytännöllisten ruuanlaittovälineiden ja kattaustuotteiden inspiroida sinua ruuan laitossa. Esimerkiksi Riviera Maisonilta löydät paljon todella ihania astioita, säilytysratkaisuja ja koriste-esineitä joiden avulla loihdit juuri itsesi näköiset kattaukset ja keittiön sisustuksen. 

Lexington Striped Kitchen Towel Gray Multi

Riviera Maison Buon Appetito Frying Pan

Riviera Maison Buon Appetito Casserole Pan With Lid

Riviera Maison Enjoy Your Dinner Trivet

Riviera Maison Happy Hearts Chopping Board
Tässä haukat pikku lahjaideat teen ja kahvin juojille. Teepeketissa mukana iso kaunis teekuppi, teesihti irtoteelle ja herkullinen joulutee. Kahvipaketti sisältää maukkaan vaniljan ja kerman maulla maustetun kahvipavuista jauhetun kahvin, lakritsipurkin ja samettipintaisen puisen joulukoristeen.

Teenjuojan lahjapaketti 2

kahvinjuojan lahjapaketti 
Kahvi ja teepaketit ovat hauska pieni lahja jonka voi hyvillä mielin antaa vaikka lasten opettajalle tai päiväkodin tädille. Näissä lahjapaketeissa teepaketti sisältää kauniin kupin joka soveltuu lämpimien juomien tai keiton tarjoiluun, puisen joulukoristeen ja herkullisen jouluteen. Joulun maut paketti sisältää alkoholittoman viikuna & konjakki glögin, fudge -makeisia ja mantelirusinasekoituksen. Lahjat toimitetaan valmiiksi pakattuna kauniissa sellofaanipussissa. 

Joulun makuja lahjapaketti

Teenjuojan lahjapaketti 1
Lexingtonin upeat pyyhkeet ja kaunis kynttilät tuovat arkeen ihanan pientä luksusta. Vihreässä paketissa on kaksi Lexingtonin 50x70 cm pyyhettä ja upea Balmuirin pallokynttilä. Roosassa paketissa on kaksi Lexingtonin 30x50 cm pyyhettä ja suloinen Lene Bjerren kynttilä.

Arjen luksusta lahjapaketti vihreä

Arjen luksusta lahjapaketti roosa  
Tämä Design Lettersin lahjapaketti on täydellinen jokaiselle pienokaiselle, joka aloittelee itsenäistä syömistä. Paketti sisältää melamiinisen matalan ja syvän ruokalautasen, keittokulhon, sekä muovisen juomalasin ja lasiin sopivan nokkaosan.

Lahjapaketti lapselle
Tämä upea lahjapaketti on täydellinen jokaiselle, joka rakastaa ruuanlaittoa tai ihan vain keittiön sisustamista käyttöastioilla. Lahjapaketti sisältää ihanan pehmeän Lexingtonin keittiöpyyhkeen, Riviera Maisonin kauniin leikkuulaudan ja ADD:WISEn gurme mustapippuripullon ja merisuola & himalajansuola pullon. Isommat lahjapaketit saa halutessaan lahjapaketoinnilla paperiin tai sellofaaniin tai ilman paketointia. 

Kokkaajan lahjapaketti
Gant Homen kylpypyyhkeet ja muut kylpytekstiilit ovat todella suosittuja ja tämä ei ole mikään ihme, koska ne ovat todella pehmeitä, imukykyisiä ja säilyvät käytössä täydellisenä. Nämä Gant Home lahjapakkaukset ovat täydellisiä niille jotka haluavat hemmotella rakkaimpiansa. Kylpijän lahjapaketissa on ihanan muhkea valkoinen kylpytakki, kylpytossut ja viininpunainen kylpypyyhe. Saunojan lahjapaketissa on sininen kylpytakki ja valkoinen kylpypyyhe. 

Kylpijän lahjapaketti

Saunojan lahjapaketti
Kuvat: Riviera Maison, Lene Bjerre, Lexington, Gant Home, Design Letters, ADD:WISE, The Spice Tree, Balmuir


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi