Vuoden 2022 tapettiuutuuksia


Kevät on rakentajalle kiireistä aikaa. Kun aurinko alkaa paistaa ja lumet rupeavat sulamaan alkaa tonttikauppa ja samalla suunnittelutyöt lisääntyä hurjaa vauhtia. Oman kodin värimaailman ja sisustuksen valinta on monelle pitkäaikaisten haaveiden täyttymistä ja joillekkin taas vaikeiden valintojen tekemistä. Kuulut sitten kumpaan ryhmään tahansa, olemme me täällä sinua varten. Tässä blogissa haluamme esitellä sinulle muutamia kauniita esimerkkejä vuoden 2022 tapettikokoelmista.
Suomalaiseen ja Skandinaaviseen pelkistettyyn sisustukseen sopivat täydellisesti myös vähän voimakasvkuvioisemmat tapetit, kun niiden värimaailma on rajattu esimerkiksi valkoisen, mustan ja harmaan eri sävyihin.
Yksinkertaisella geometrisellä printillä tuot näyttävän yksityiskohdan muutoin vaaleaan sisustukseen. Musta-valkoisessa sisustuksessa voit pitää pinnat pääosin valkoisena ja luoda muutaman kiintopisteen mustilla sisustusesineillä.
Yksi vuoden 2022 trendeistä on retro ja vintage tapetit, huonekalut ja tekstiilit. Vintagetyylisiä tapetteja löytyy esimerkiksi erillaisilla geometrisillä printeillä ja kukkakuvioilla. Retrohenkeä mm. näihin tapetteihin tuo niiden kauniit värimaailmat.
Kasvi ja papukaija aiheiset tapetit ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa. Tässä tyyliin sopiva vaihtoehto hiukan vintege tyylisellä värimaailmalla. Tämän tapetin kaunis tummankeltainen pohja tuo ihanasti lämpöä sisustukseen.
Toinen vuonna 2022 paluun tekevä trendi on kukkaprintit. Tässä muutama esimerkki upeista kukallisista tapeteista. Runsaat ja hiukan räikeätkin kukkakuviot säilyttävät raikkautensa valkoisen pohjan ja kauniiden kontrastien ansiosta. 
Tapettikirjastostamme löydät jopa 240 tapettikirjaa joista voit rauhassa valita unelmiesi tapetit. Pyydä rohkeasti apua, niin neuvomme sinua mielellämme tapettien valinnassa. Kaikki tässä blogissa näkemäsi tapettimallit ovat tilattavissa ja nähtävissä Ylivieskan liikkeessämme.
Suomalaiset rakastavat luontoa ja sitä halutaan myös tuoda sisälle erillaisien tekstiilien ja sisustusesineiden avulla. Tapettimaailmasta löydät myös paljon erillaisia vaihtoehtoja eri makuihin. Metsä- ja luontoaiheiset tapet soveltuvat kauniisti lastenhuoneeseen, takkahuoneeseen, eteiseen ja mihin vain haluat laittaa niitä.
Tiesithän, että sisustusliikkeen ohessa olemme myös sisustussuunnittelutoimisto, jossa teemme sisustussuunnitelmia asiakkaillemme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Liikkeestämme löydät ison materiaalikirjaston, josta löydät laatat, värimallit, tekstiilit, lattiamateriaalit ja tapetit. Olemme täyden palvelun sisustuskauppa ja meillä kannattaa tulla poikkeamaan kauempaakin.
Mietitkö miksi tilaisit kauttamme tapetit tai muut sisustustuotteet? Siksi, koska olemme monen laadukkaan Suomalaisen ja ulkomaalaisen tuotemerkin virallisia myyjiä ja olemme valinneet edustamamme tuotemerkit huolella. Onnistumisesi talosi rakentamisessa tai sisustamisessa on tärkeää ja haluamme auttaa laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamisessa. Tilaamme haluamasi tuotteet suoraan valmistajalta ja koitamme neuvotella sinulle aina parhaan tarjouksen hyvään hintaan, sekä nopealla ja sujuvalla toimituksella. Henkilökunnallamme on myös alan koulutus, sekä vuosien ammattitaito alalta ja mikä tärkeistä, meille sisustus on intohimo!
Kuvat: Casamance, Marburg, Khroma, Caselia, RTV, Masurel

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi