Vinkkejä kesäsisustukseen

Kesä lähestyy, illat alkavat olla valoisampia ja aurinko alkaa lämmittää..tämä kaikki herättää meissä luonnollisen kaipuun raikkaasta, valoisasta ja lämpimästä ympäristöstä. Tässä kirjoituksessa kerromme muutaman pienen vinkin, joilla voit tuoda rentoa ja kevyttä kesätunnelmaa kotiisi.
Moni meistä yhdistää mielessään kesän ja veden. Turkoosi, sininen ja salvian vihreät värit ovat nyt muodissa ja ne kuvastavat kauniisti vettä ja upean turkoosia merta. Voit tuoda väriläikkiä kotiisi esimerkiksi, vuodevaatteissa, koristetyynyissä ja pyyhkeissä. Yhdistä värit harmooniseksi kokonaisuudeksi vaikka kehystetyn taidejulisteen avulla, josta löytyvät kotisi yleisimmät sävyt ja käyttämäsi tehosteväri. Värien lisäksi voit myös leikkiä erillaisilla tekstuureilla, kuten pellavalla ja tuftatuilla koristetekstiileillä.
Merihenkisyyttä tuot puisella jakkaralla, raidallisilla, koristetyynyillä sekä naulakossa roikkuvalla kassilla ja aurinkohatulla. Tämä kokonaisuus on helpoin toteuttaa eteiseen ja sen katseleminen tuo hassun rauhallisen tunteen.. aivan, kuin aika olisi pysähtynyt aurinkoisena rantapäivänä. Halutessasi voit viimeistellä kokonaisuuden merihenkisellä taululla tai tekstillä.
Tässä muutama esimerkki kauniista sivupöydistä joille on kerätty todella upeat kesäiset kokoelmat. Jos katsot tarkkaan huomaat, että tämä kokonaisuus näyttää hyvältä runsaalla, sekä minimalistisemmalla tavaramäärällä. Jokaisessa sisustusratkaisussa päätekijä on puinen sivupöytä, jota on lähdetty täydentämään korilla, kukilla ja jonkinlaisilla tekstiileillä sekä valaisimella. Lisää halutessasi simpukoita, ajopuunpalasia ja muita koristeita. Viimeistele peilillä tai taululla.
Jos tykkäät kierrellä kirpputoreja ja vastaasi tulee isoja lasisia pulloja, niin olet onnekas! Nämä pullot ovat todella käytännöllisiä sisustamisessa. Jos olet taitava käsistäsi voit loihtia pullosta näyttävän valaisimen.. kunhan muistat huolehtia, että sähkötyöt tehdään vastuulisesti. Vinkki! Voit myös maalata pallon sisäpuolelta lasille tarkoitetulla spraymaalilla.
Kesällä on ihanaa keinua riipputuolissa ja lukea. Jos sinulla ei ole pihaa tai paikkaa riippukeinulle ulkona, niin mikset ripustaisi sitä sisälle? Ajatus ympärivuotisesta riipputuolista sisällä säältä ja itikoilta suojassa kuullostaa ihanalta. Vai mitä?

Lisää leikkisyyttä sisustukseesi myös tyynyillä ja torkkupeitteillä jotka on viimeistelty tupsuilla ja hapsuilla.
Jos raskaat puutarhasohvakokonaisuudet tai lavarakennelmat eivät ole sinun juttusi, voisit harkita kuvien mukaisia puutarhahuonekaluja. Esimerkiksi Nordalin Gardy tuotteissa on kaunis polyrottinkinen kuviointi, joka on kuin modernimpi versio perinteisestä rottingista. Mustat ja tummansävyiset puutarhakalusteet ovat siitä hyviä, että niiden väritys ei erotu liikaa luonnosta. Pehmennä tummia kalusteita vaaleilla koristetyynyillä ja peitteillä sekä viherkasveilla.Inspiraatiokuvat: Pinterest, NordalJaa käyttämällä suosikkipalveluasi