Sisustus 2024 – Näin sisustat kodistasi viihtyisän

Sisustustrendit 2024 sisältävät ripauksen värejä, kodikasta fiilistä ja luonnollisia materiaaleja. Kun maailmalla myllertää, viihtyisästä kodista haetaan turvaa ja hyvää mieltä. Artikkelista saat vinkkejä, miten voit toteuttaa trendejä kodissasi. Tässä ovat sisustustrendit 2024!

1. Pehmeitä värejä – persikka, hiekka ja vihreä

Sisustuksessa on ollut pitkään harmonisten harmaiden ja vaaleiden sävyjen kausi, mutta nyt se on taittumassa. Tänä vuonna seinille suditaan murrettuja ja pehmeitä värisävyjä, kuten persikan, hiekan ja vihreän sävyjä. Tikkurilan Vuoden Väri 2024 on sävy ”Nude in Nizza”, joka on pehmoisen persikkainen sävy. Persikan sävy tuo kotiin lämpöä ja lempeyttä.

Aina ei tarvitse maalata seiniä, vaan voit toistaa trendisävyjä kodin tekstiileissä, matoissa, tauluissa ja sisustusesineissä

Svanefors John-villamatto on ihanan pehmeä ja helppohoitoinen villamatto esimerkiksi olohuoneeseen. Villalla on luonnollinen kyky hylkiä likaa ja vettä, joten se on helppohoitoinen. Maton suosittu trendisävy beige sopii monenlaiseen tilaan ja sisustukseen.

Tutustu ja tilaa tästä!

Murretun vihreä Svanefors Knut-koristetyyny on mielenkiintoinen sisustuselementti sohvalla tai sängyssä. Voit pitää tyynyä solmulla tai ilman. 

Tutustu ja tilaa tästä!


2. Pyöreät muodot

Pyöreät ja muhkeat muodot sohvissa ja huonekaluissa tuovat lämpöä ja mielenkiintoa sisustukseen. Kaarevia ja muhkeita muotoja on myös peileissä, valaisimissa, printeissä ja sisustusesineissä. 80-luvun oviaukot puolikaarella palaavat jälleen takaisin.


Riviera Maison Corralillo Armchair Boucle´ -nojatuoli on täydellinen valinta tähän trendiin. Nojatuolin pyöristetty selkänoja ja paksu istuin houkuttelevat istahtamaan nojatuoliin välittömästi. Pörröinen verhoilu on boucle´-kangasta, jonka hankauksenkesto on 50 000 martindalea.

Tutustu ja tilaa tästä!3. Rentoa runsautta

Minimalistinen sisustus on jatkanut voittokulkuaan vuosien ajan, mutta nyt siihen on tulossa muutos. Kodeissa tullaan näkemään entistä enemmän ihania kirpputorilöytöjä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, unohtamatta kokonaan skandinaavista sisustusta. Hyvällä maulla toteutettu kerroksellisuus ja runsaus luovat kotoisan fiiliksen. 

Umage Acorn on pieni ja yksinkertainen valaisin, jossa on tehokas valovoima. Näitä valaisimia voit ripustaa useamman katosta eri korkeuksille, jolloin saat runsaan vaikutelman.

Tutustu ja tilaa tästä! 

Urban Nature Culture -maljakko on valmistettu kierrätyslasista. Kaunis meren vihreä sävy sopii monenlaiseen kattaukseen ja sisustukseen vuodenajasta riippumatta.

Tutustu ja tilaa tästä! 

4. Aito puu ja luonnonmateriaalit

Vaikutteet luonnosta pysyvät vahvana sisustuksessa. Puu lisää lämpöä ja kodikkuutta. Vaalean puun lisäksi myös tummat ja ruskeat puun sävyt palaavat. Luonnonmateriaalit kuten pellava, villa silkki ja taljat kestävät aikaa ja käyttöä. Luonnonmateriaalien yhdistäminen modernien elementtien kanssa tuovat sisustukseen mielenkiintoa.


Ib Laursenin rottinkijakkara on näppärä lisäistuin sisätiloihin, terassille ja parvekkeelle. Jakkara sopii myös yöpöydäksi tai tasoksi viherkasville. 

Tutustu ja tilaa tästä!


Riviera Maison Shelter Island -pöytä on valmistettu kierrätetystä jalavasta. Rautaiset jalat luovat teollisen tyylikkään vaikutelman. Näppärässä sivulaatikossa säilytät pikkutavaroita.

Tutustu ja tilaa tästä! 

5. Tekstuuri ja rosoiset pinnat

Minimalistista sisustusta voidaan elävöittää rosoisilla pinnoilla ja materiaaleilla. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi betoni, vanha puu, ryppyiset ja pörröiset pintamateriaalit. Erilaisten rosoisten pintojen yhdistely korostavat materiaalien kauneutta ja laatua.

Skinwille Gently-lampaantalja on upean näköinen, joka pitää sinut taatusti lämpimänä talvella. Talja on värjätty ekologisella ECO-TAN™-värjäysmenetelmällä. Heitä talja nojatuolin kulmaan, sängyn päälle tai penkille! 

Tutustu ja tilaa tästä! 

Muubs Memory-ruukku on saanut inspiraationsa muotoiluun maaperän ja luonnon erilaisista pinnoista. Ruukussa on hieman sinertävän metallinen sävy, joka taittaa väriä auringon osuessa siihen.  

Tutustu ja tilaa tästä! 

Muista, että sisustuksessa oma persoona on aina muodissa. Luo kodistasi sellainen paikka, jossa sinä viihdyt. Trendon tuotevalikoimalla luot juuri sinun näköisesi kodin!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi