Lakrids by Johan Bülow

Lakrids by Johan Bülow


Yksi uusimmista tuotemerkeistämme on herkullinen Lakrids by Johan Bülow. Nämä jo maineikkaat lakritsit ovat pikkuhiljaa valloittaneet Suomen markkinat ja syy tähän on aivan selvä.. nämä lakritsit todellakin vievät kielen mennessään. 

Lakrids by Johan Bülow tuotteiden tarina alkoi vuonna 2007 pienessä Svaneken kylässä, Bornholmin saarella Tanskassa, kun Johan Bülow unelmoi lakritsin käytöstä erillaisten makeisten, oluen, suolaisten ruokien ja leivonnaisten kanssa. Aluksi hän leipoi ja laittoi ruokaa äitinsä keittiössä ja nyt hänen yrityksensä työllistää jo 100 työntekijää ja Lakrids by Johan Bülow lakritseja myydään 15 eri maassa.Johan Bülow tehtaansa edessä.


Lakrids by Johan Bülow kokoelma koostuu neljästä eri tuoteryhmästä, joita ovat: Kuorruttamattomat lakritsit, suklaakuorrutteiset klassikkomaut, Love-sarjan erikoisemmat suklaakuorrutteiset lakritsit ja Cuisine tuoteryhmä, joka on kehitelty ruuanlaittoon.

Lakrids by Johan Bülow lakritsit ovat erinomainen lahjaidea kaikille lakritsin ystäville, sekä se soveltuu täydellisesti omiin nautinnollisiin herkutteluhetkiin. Lakritseilla tuot myös kauniita yksityiskohtia kakkujen ja muiden leivonnaisten koristelussa.

Kerroinko jo, että Lakrids by Johan Bülow kaikki lakritsit on valmistettu riisijauhosta, joten ne ovat täysin gluteenittomia ;)

Kuorruttamattomien lakritsien kokoelma koostuu tuotteista No.1, joka on makeaa lakritsia, No.2, joka on salmiakkilakritsia, No.3, joka on punaista lakritsia, No.4, joka on makeaa lakritsia chilillä maustettuna ja No.5, joka on salmiakkilakritsia chilillä ja karpaloilla höystettynä.

Suklaalla kuorrutettujen lakritsipallojen kokolma koostuu mauista A, joka sisältää pehmeän lakritsiytimen, joka on pyöräytetty maitosuklaassa ja lakritsijauheessa, B, joka on päällystetty valkosuklaalla ja passiohedelmällä, C, jossa maistuu tumma suklaa ja kahvi, D, jossa on Dulce de Leche -suklaata ja merisuolaa sekä E, jossa on rapea kuori ja valkosuklaata höystettynä raakalakritsijauheella ja merisuolalla.

Mystinen Love 2018 -kokoelma koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joissa luomulakritsi maistuu mustaherukalta, appelsiinilta, vadelmalta ja , yuzu-hedelmä saa seurakseen limetin…

Cuisine on tuotesarjaan kuuluu raakalakritsijauhetta, hienoa lakritsijauhetta, makeaa lakritsisiirappia ja suolaista lakritsisiirappia. Tuotteita voidaan käyttää muun muassa marinadeihin jälkiruoissa, ruokien maustamiseen tai hedelmien ja jäätelön koristeluun.

Kuvat ja tekstilähteet: www.lakrids.nu


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi