|

Riviera Maisonin kevätuutuudet tuovat kotiisi arjen luksusta.

Riviera Maisonin kevätuutuudet tuovat kotiisi arjen luksusta.

Riviera Maisonin ehdottomat "must have" kokoelmat.


Tämän vuoden yksi odotetuimmista kokoelmista on ehdottommasti ollut Riviera Maisonin uusi kevätkokoelma. Kokoelmasta löytyykin toinen toistaan ihanempia koriste-esineitä, astioita, huonekaluja ja tietenkin tekstiilejä. Tämän kevään RM tekstiilit koostuvat kahdesta kokoelmasta, PURE spa resortista ja City Hotel kokoelmasta.

PURE spa resort


Haluaisitko lähtä lomalle, mutta sinulla ei ole aikaa? Ei hätää, sillä PURE kokoelma tuo viidakon ja rantojen tunnelman kotiisi. Kokoelmasta löydät ihanan luonnonläheiset puuvillatekstiilit, joihin on painettu banaanin- ja muiden trooppisten kasvien lehtien kuviot. PUREn värimaailmana loistavat taupe, aloeveran vihreä, valkoinen ja musta. Kokoelmaa täydentävät upeat rottinkiset ja puiset sisustusesineet ja huonekalut.✰✰✰


City Hotel

Viikonloppu hektisessä Pariisissa vai omassa kodissa? City Hotel kokoelma tuo suurkaupunkien tyylin ja viiden tähden hotellien luksuksen kotiisi. Kokoelman tekstiilien pääväreinä ovat ihanan elegantit valkoinen ja harmaa, sekä ripaus hopeaa. Tyynyissä ja muissa tekstiileissä näkyy myös kauniita aplikointeja ja rusettikoristeita. City Hotel sarjasta löydät myös uudet upeat astiat, joilla loihdit ihanan ylelliset hotelliaamiaiset!
Kuvat: Riviera Maison

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

NEW ✦ UUTTA
Uusi
Hygge Kaitaliina 40x140 beige
31,25 €
Uusi
Hygge Kaitaliina 40x140 musta
Hygge Kaitaliina 40x140 musta
31,25 €
Uusi
Hygge Black 45x45
31,25 €
Uusi
Lahjakortti 40€
40,00 €
Uusi
Lahjakortti 10€
10,00 €
Uusi
Rex Charcoal/Vanilla 70x160
125,00 €