Murena Deco - ihanan raikkaat ja ekologiset puhdistusnesteet.

Murena Deco - Raikkautta ja puhtautta kotiisi!


Nykyaikana ekologisemmat puhdistusaineet ovat todella suosittuja, mikä ei ole mikään ihme kun ajattelemme kaikkia elintarvikkeisiin ja kulutustuotteisiin lisättyjä kemikaaleja. Murena Decon ihanan tuoksuiset suoristussuihkeet ja pyykkietikat ovatkin ekologinen valinta juuri sinun kodinhoitoosi. 

Murenan tuotteet on kehitelty ja suunniteltu Suomessa ja valmistettu Ranskassa, maailman parfyymi-pääkaupungissa Grassessa Etelä-Ranskassa. Tuotteet ovat saatavilla useissa ihanan raikkaissa ja kukkaisissa tuoksuissa kevyestä voimakkaaseen.
Antiseptista etikkaa on käytetty siivouksessa ja vaatteiden pesussa jo satojen vuosien ajan ja nyt tämä upea tuote on saatavilla useissa ihanan raikkaissa tuoksuissa. Pyykkietikka on parhaimmillaan pyykkien pesussa, mutta se toimii myös yleispuhdistusaineena kodin pintojen puhdistuksessa. Pyykkietikan käyttö on todella helppoa, lisäät sitä vain pesuveteen tai pesukoneen huuhteluainelokeroon pyykin likaisuudesta riippuen. 

Etikka huuhtelee pesuainejämät vaatteistasi ja se myös puhdistaa ja raikastaa pesukonettasi. Pyykkietikkaa voit käyttää kaikkien vaatteidesi ja kodin tekstiilien pesuun, mutta se toimii täydellisesti pyyhkeiden sekä jumppa- ja treenivaatteiden pesuun, koska se poistaa tehokkaasti pinttyneet tuoksut, sähköisyyden ja kellertävät tahrat, sekä kirkastaa tekstiilien värejä.
Pyykkietikan lisäksi Murena Decon valikoimista löytyy todella käytännöllinen suoristussuihke. Suoristussuihke nimensä mukaan auttaa pyykkien suoristamisessa. Tuotetta voidaan käyttää kahdella eri tavalla, sitä voidaan suihkuttaa kosteisiin vaatteisiin ennen silitystä, tai sitä voidaan käyttää kuivasuoristukseen. 

Kuivasuoristuksessa ryppyinen vaate suihkutetaan suihkeella, ravistetaan hiukan ilmassa ja annetaan kuivua muutama minuutti ennen käyttöä. Suoristussuihke ei vain auta vaatteidesi suoristamisessa, vaan se myös saa vaatteesi tuoksumaan ihanan raikkaalta.

Kuvat: Murena Deco

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi