Le Pere Pelletier

Le Pere Pelletier - siivouspäivän pelastaja.


Maailmalla tunnetun Le Pere Pelletierin tarina on alkanut Koilis-Ranskassa Mavillen pienessä Le Petit Pimentin kylässä jo yli 30 vuotta sitten. Alain Pelletier aloitti Le Pere Pelletierin markkinoimalla käsin tehtyjä saippuoita, kylpysuoloja ja muita kylpytuotteita. Nykyään tuotevalikoima on laajentunut mm. pyykkietikoilla, silitysvesillä ja huonetuoksuilla. Jo alusta astin Le Pere Pelletierin tuotteet on valmistettu käsityönä laadukkaista ja ensiluokkaisista 100% luonnon raaka-aineista ja ilman haitallisia parabeeneja. Le Pere Pelletier kynttilät on valmistettu osittain kasvisvahasta ja sydänlankana on käytety puuvillaa. Tuotteet saatavilla monissa upeissa tuoksuissa ja muutamaa tuotetta myös tuoksuttomana vaihtoehtona. Klikkaa tästä tuotevalikoimeen.
Tuoksut vaikuttavat voimakkaasti mielialaan ja luovat suuren osan kodin tunnelmaa. Le Pere Pelletier siivoustuotteet piristävätkin myös "laiskan" siivoojan siivoushetkeä. Ihanan raikkaat tuoksut puhdistavat kodin ilmaa ja ne myös toimivat todella tehokkaasti pintojen ja tekstiilien puhdistuksessa.

Eau de Linen silitysvesi helpottaa vaatteiden ja muiden tekstiilien silittämisessä. Suihkauta muutama suihkaus vaatteelle, ravistele pari kertaa napakasti ja anna kuivua. Silitysvesi poistaa vaatteista taitoksia ja ryppyjä ilman silitystä ja se sopiikin täydellisesti pellavaisille tekstiileille joissa hiukan silittämätön look toimii mukavasti. Voit myös käyttää silitysvettä ennen silitystä tai laita sitä hiukan silitysraudan vesisäiliöön, niin saat ihanan pehmeän ja raikkaan tuoksun vaatteisiisi. 

Savon de Menage mustasaippua on valmistettu perinteisin ranskalaisin menetelmin ja se soveltuu kodin kaikkien pintojen puhdistukseen. Mustasaippua tunnetaankin sen antiseptisistä ominaisuuksistaan ja siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita, kemikaaleja tai väriainetta ja se onkin hyvin hellävarainen kodin pinnoille, mutta armoton lialle ja tahroille. Mustasaippualla voit pestä esimerkiksi lattiat, ikkunat, kodin muut pinnat, nahkasohvat ja muut nahkatuotteet, sekä sitä voidaan käyttää myös kirvojen poistoon puissa ja pensaissa.. kätevää vai mitä!
Poudre Aspirateur imupuuteri tekee imuroinnista hauskaa! Ripottele hiukan matolle ja imuroi pois. Puuteri raikastaa matot ja poistaa niistä tunkkaiset tuoksut. Puuteri poistaa pahan hajun imurista ja imuroidessa ihana tuoksu leviää myös muualle kotiisi. Tämä tuote on täydellinen lemmikkitalouksiin!

Huonetuksulla voit raikastaa kotisi ilmaa siivouskertojen välillä. Huonetuoksut tulevat kätevissä muovipulloissa, jolloin sinun ei tarvitse pelätä pullon putoamista lattialle. Pullossa oleva spraykorkin avulla tuoksun annostelu on helppoa.

Le Pere Pelletierin yksi suosituimmista tuotteista on Vinaigre Parfume Pour Le Linge pyykkietikka, mikä ei ole mikään ihme koska tämä tuote on ehdottomasti yksi kotisi monikäyttöisimmistä tuotteista ja sitä on käytetty kodin siivouksessa ja pyykinpesussa jo sukupolvien ajan. Pyykkietikka on turvallinen luonnontuote ja sillä poistat tunkkaiset hien, savun ja rasvan hajut vaatteistasi ja se soveltuu kaikkien tekstiilien pesuun. 

Pyykkietikka auttaa pitämään valkoiset vaatteet valkoisena, kirkastaa vaatteiden värejä, poistaa kellastumia ja tahroja ja se vähentää tekstiilien sähköisyyttä. Se on myös antiseptista ja se ei sisällä allergisoivia aineita. Pyykkietikkaa käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijasta ja se soveltuu siis myös pyyhkeiden pesuun. Pyykkietikka myös raikastaa pesukoneesi, poistaa putksita pesuainejämiä ja samalla pidentää pesukoneen käyttöikää. Pyykkietikka toimii erinomaisesti myös lattioiden ja kodin pintojen, peilien ja WC-tilojen pesuun.kuvat: Le Pere PelletierJaa käyttämällä suosikkipalveluasi