|

Design Letters

Design Letters

Desigh LettersDESIGN LETTERS® on Tanskassa vuonna 2009 perustettu design yritys. Perustaja Mette Thomsen toimi ennen toimittajana, sekä tekstitoimittajana sisustuslehdessä ja pitkän uran jälkeen hän rupesi haaveilemaan ammatista jossa yhdistää teksti ja suunnittelu.. ja tästä ideasta alkoikin Design Lettersin tarina. 


 


"Vuonna 2009 ei yksinkertaisesti ollyt yhtään tyylikästä sisustuskirjainta. Vain räväkkiä ja lapsellisia kirjaimia seinäkoristeeksi. Ei mitään, mitä haluaisin omaan kotiini." -Mette Thomsen

Skandinaaviseen tyyliin sopiva Design Letters kokoelma on luotu tuomaan muodikkaita ja käytännöllisiä astioita ja koriste-esineitä lasten ja aikuisten arkeen. Kokoelman astiat on saatavissa korkealaatuisena posliinina ja melamiinina, sekä muovisina lisäosina.
Design Letters lastenastiat on valmistettu korkealaatuisesta melamiinista ja kätevien lisäosien ansiosta ne "kasvavat" lapsesi mukana. Melamiiniseen kirjainmukiin saatavilla muovinen nokkaosa ja kahvat. Ruokailuhetket muuttuvat hauskaksi leikiksi ja kirjainten opetteluksi kauniiden aakkos lautasten ansiosta!"Rakastan kirjaimia, sekä persoonallisia ja tyylikkäitä kattauksia joita voit luoda niillä. Design Lettersin tehtävä on kutsua ihmiset leikkimään kirjaimilla ja personalisoida heidän kotinsa tavalla, jota ei ole koskaan ennen nähty. ” -Mette Thomsen

Design Letters kokoelmasta löydät tyylikkäiden kirjain astioiden lisäksi myös upeat hyllyt, tekstiilit, sisustuskoukut, koriste-esineet ja käytännölliset vesipullot ja thermokset.

Kuvat: Design Letters

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

NEW ✦ UUTTA
Uusi
Cannonball Black Cluster 2
Cannonball Black Cluster 2
59,00 €
Uusi
Oxford Bathrug 60x90 Tan rose
Oxford Bathrug 60x90 Tan rose
59,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Tan rose
69,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Hurricane blue
69,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 White
Bathrug 60x90 White
69,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Sheep Grey
69,00 €