Kevät - Värien ja kukkien leikkiä

Kevät - Värien ja kukkien leikkiäKevät tulee ja aurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittää... nyt onkin paras aika alkaa tekemään kotiin kevätsiivousta ja viimeistellä koti ihanan raikkailla tekstiileillä ja väreillä. Tämän kevään suosikkivärejä ovat mm. keltaisen ja vihreän eri sävyt, kukkakuosit sekä pehmeät beigen, harmaan ja pinkin sävyt. Materiaaleina ovat ihanan pehmeä sametti sekä pellava ja puuvilla.


Kotimaisen Lennolin kevätkokoelmasta löydät paljon sametinpehmeitä tyynyjä, torkkupeitteitä ja päiväpeitteitä kirkkaissa sekä perinteisissä väreissä.Talven jälkeen on ihanaa keventää keittiön ilmettä ja ruokavaliota. Kokeile raikkaita makuja ja tuunaa perinteiset reseptit uusilla mausteilla ja sitrushedelmien mauilla. Virkistä keittiötäsi valkoisilla tai vaaleanvihreillä tekstiileillä, puisella tarjottimella ja muutamalla rottinkisella käyttöesineellä. 


Ruokaa laittaessa on hyvä pukea päälle esiliina joka suojaa vaatteesi ruokatahroilta ja roiskeilta. Uutuutena nyt Linumin upea nahkainen Fuego esiliina.Onko mitään parempaa, kuin herätä kevätauringon lempeään säteilyyn... tuo makuuhuoneeseesi pehmeyttä kauniilla pastellin sävyillä, kuten harmaalla, ruskealla, pinkillä ja valkealla. Viimeistele sänky samettisella päiväpeitteellä ja samansävyisillä samettityynyillä.


Tämän todella upean puuvillaisen Drottningholm torkkupeitteen löydät Linumin kevätkokoelmasta.Kevään kukkia odotellessa tuo kukat kotiisi tyynyjen ja muiden tekstiilien avulla. Tämän kevään yksi isoimmista trendeistä on ehdottomasti runsaat ja värikkäät kukkakuviot. Jos kukkakuosi tuntuu pelottavalta, yhdistä esimerkiksi yksi kukkakuosinen koristetyyny tai torkkupeite samansävyisten yksivärisien tyynyjen kanssa.


Lennolin suloisella Laura torkkupeitteellä piristät sänkyäsi tai sohvaasi.

Kuvat: Linum ja Lennol

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi