Blomus

Blomus - run by family, driven by passionSaksalainen Blomus tuo minimalista ja käytännöllistä tyyliä nykyaikaiseen kotiin. Vuoden 2019 kokoelma juhlii korkeaa laatua ja kauneutta sekä pehmeitä värejä ja rohkeita muotoja. Blomeen perhe johtaa Blomus yritystä jo neljännessä sukupolvessa. Vuonna 1921 perustettu yritys erikoistui alkuksi polkupyörän osien valmistukseen ja vuonna 1961 he laajensivat valmistuksensa kattamaan myös lahja esineitä ja design tuotteita, jotka valmistettiin paikallisesti kuparista, messingistä, tinasta ja ruostumattomasta teräksestä.
Vähennä valaistusta, sytytä tuoksukynttilä ja muuta kotisi hyvinvoinnin lähteeksi. Fraga tuoksukynttilät ihanan sensuelleissa väreissä luovat nautinnollisen rentouttavan tunnelman. Nämä uniikit kynttilät on valmistettu ympäristöystävällisestä soijavahasta ja ne on valettu sementtisiin kuppeihin. Valikoimissamme tuoksut merisuola & salvia, puhdas pyykki, viikuna, Ranskalainen puuvilla ja santelipuu & mirhami.
Sono kokoelma on valmistettu korkealaatuisesta keramiikasta ja kokoelma sisältää mm. saippuapumpun, hammasharjamukin ja wc-harjan. Tuotteiden yksinkertainen muotoilu ja klassiset värit takaavat sen, että ne soveltuvat moneen sisustukseen. Saippuapumppu ja muut Sono tuotteet saatavilla neljässä eri värissä.
Ruostumaton teräs on ollut yksi Blomuksen tärkeimmistä materiaaleista aina yrityksen perustamisesta lähtien ja sillä on yhä tärkeä rooli yrityksen menestystarinassa. Tänäpäivänä Blomuksen tuotevalikoima on kasvanut monilla erillaisilla käyttöesineillä ja koristeilla jotka on valmistettu mm. kivitavarasta, korkista, pellavasta, sementistä ja puusta.
Keittiöpyyhkeellä ja muilla pienillä käyttöesineillä muutat helposti keittiösi ilmettä. Keittiöpyyhe ei ole vain kaunis koriste, vaan se on myös todella käytännöllinen. Grid keittiöpyyhe on valmistettu puuvillan ja pellavan sekoituksesta ja se on saatavilla useassa kauniissa värissä.
Coluna ruukut on valmistettu mielenkiintoisesta materiaalista: polystonesta, eli kivipölyn ja hartsin sekoituksesta. Tämä materiaali tuntuu ja näyttää todella upealta ja se on yllättävän kevyttä. Yhdistele nämä rouheisen näköiset kukkaruukut messinkisten, teräksisten tai keraamisten kukkaruukkujen kanssa ja luo uniikkeja kokonaisuuksia. Nämä kukkaruukut soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.Kuvat: Blomus


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi