Kesäisiä sisustusideoita parvekkeen ja terassin sisustukseen

Sisusta parvekkeesi unelmiesi kesähuoneeksiKesä lähestyy ja nyt onkin täydellinen aika alkaa sisustamaan parveketta ja terassia. Hyvin suunniteltu ja toteutettu parveke tai terassi toimii talon jatkeena. Varsinkin lasitettu parveke ja terassi toimivat parhaimmillaan lisähuoneena ja niitä voidaan käyttää pitkälle syksyyn. Kun valitaan materiaaleja ja sisustuselementtejä tulee huomioida onko tila lasitettu vai avomalli. Suljettu parveke tai terassi säästyy tuulelta ja sateelta, jolloin niiden sisustamisessa vain mielikuvitus on rajana.
Iso ja tilava terassi tai parveke tuovat täydelliset puitteet kesäiselle oleskelutilalle. Tilaan sopiva sohva, ruokailuryhmä, matto, muutama kasvi ja ihanan pehmeät tekstiilit viimeistelevät rentouttavan ilmapiirin. Skandinaaviseen makuun sopivan Lexingtonin mallistosta löydät upeat ja korkealaatuiset koristetyynyt, torkkupeitteet ja keittiötekstiilit. Kata kesäinen juhlapöytä viimeisen päälle ja viimeistele kattaus pöytäliinalla ja samaan sävyyn sopivilla puuvillaisilla tableteilla ja serveteillä.
Skandinaavisen yksinkertaiset ja kauniit kalusteet sopivät erinomaisesti suomalaiselle kesäterassille. Suosittuja materiaaleja huonekaluille ovat puu ja rottinki. Väreinä harmaan eri sävyt, valkoinen ja luonnollinen puu ovat kaikista suosituimpia. Viimeistele kokonaisuus ihanan muhkealla ja lämpimällä lampaantaljalla.  Aito lampaantalja on miellyttävä materiaali, joka pitää talvella läpimänä ja kesällä viileänä. Skinvillen upeasta valikoimasta löydät lampaantaljat monessa eri värissä, koossa. Skinvillen lampaantaljat on värjätty eko ystävällisellä menetelmällä ja ne ovat turvallisia niin aikuisille, kun pienille lapsille.
Parasta kesässä on aurinko, vihreys ja toinen toistaan kauniimmat kukat. Istuta kukat, pienet pensaat ja puut viimeisteltyihin sisustusruukkuihin. Parhaita ruukkumateriaaleja ovat savi, betoni, muovi ja polypropeenista valmistetut termoruukut. Saviruukku on ilmava ja haihduttaa kosteutta. Saviruukkuun istutettuja kasveja saattaa joutua kastelemaan hiukan useammin, kuin muita. Betoniruukku kestää hyvin talvioloja ja hyvälaatuisesta muovista ja polypropeenista valmistetut ruukut ovat kevyitä siirrellä ja ne myös eristävät pahimpaa kylmyyttä. Valikoimistamme löydät todella upeat ja persoonalliset savi, sementti, metalli, keramiikka ja polystone ruukut. 
Jos parvekkeesi on aurinkoinen ja kuuma, voi kukkien pitäminen olla todella haastavaa. Ratkaisu tähän on hyvälaatuiset silkkikasvit. Silkkikasveja saa nykyään erittäin aidon näköisenä ja monen tyylisenä. Sijoita parvekkeen nurkkaan tai haluamaasi kohtaan tilanjakajaksi kaunis ruukku ja siihen tekopuu tai pensas. Silkkikukat sopivat myös täydellisesti amppeleihin ja maljakkoon pöydälle. Parasta silkkikukissa on se, että ne säilyvät kauniina vuoden ympäri.
Kesällä on ihanaa istahtaa terassille ja nauttia aikainen aamupala, päiväkahvit tai virkistävä juoma. Riviera Maisonin valikoimasta löydät todella upeat tarjottimet, lasit, kahviastiastot ja muut tuotteet, joilla katat täydellisen kokonaisuuden. Viimeistele kattauksesi serveteillä, rottinkikoristeilla ja muutamalla muulla harkitulla tuotteella. Tänäkesänä uutuutena mm. Riviera Maisonin Happy Straw metalliset pillit jotka voit pestä yhä uudelleen ja uudelleen.
Viimeistele parvekkeesi muutamalla huolella valitulla ja persoonallisella koristeella, kuten näillä Riviera Maisonin rottinkisilla ravuilla. Muita kauniita koristeita ovat esimerkiksi erillaiset lyhdyt ja maljakot, koristekranssit, peilit ja hurrikaanit.
Kuvat: Lexington, Riviera Maison, Tunnelmatukku, Muubs ja Skinwille


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi