Sisustussuunnittelu
Sisustus Trendo on vuonna 2009 perustettu sisustussuunnittelutoimisto ja – myymälä, joka tarjoaa sisustuspalveluja yksityisille henkilöille ja rakennuttajille yksityisiin koteihin, sekä julkisiin tiloihin. Yksityisten kotien lisäksi toteuttamiamme kohteita ovat olleet mm: kahvilat, ravintolat, uimahalli, parturi-kampaamot ja loma-asunnot. Toimialuemme on pääasiassa Ylivieska 130km säteellä. Sovittaessa olemme tehneet suunnitelmia myös Lapin ja Keski-Suomen alueille. Osaava henkilökuntamme ja laaja materiaalikirjastomme auttaa sinua valitsemaan kohteeseesi laatat, lattiamateriaalit, tapetit ja muut pintamateriaalit. Kauttamme saat myös kaikki kodin tekstiilit, huonekalut, sekä koriste- ja sisustustuotteet. Meiltä saat yksilölliset sisustussuunnitelmat, sisustusneuvontapalvelun ja nyt myös pikasuunnitelmat.
Voit myös tilata sisustusmateriaalit kauttamme ilman sisustussuunnittelupalvelua. Varaa aika sisustuskonsultaatioon tai tule tutustumaan Ylivieskassa sijaitsevaan liikkeeseemme. 

Sisustuskonsultaatio 78 €/tuntiPuh. 045 3522 364 


S-posti: posti@sisustussuunnittelua.fi 


Asemakatu 3, Ylivieska Kuva: Ylivieskan Rakenna Sisusta Asu -messujen vuoden 2019 Kaunein olohuonekilpailun voittanut olohuone ja sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Kinnunen.