Sisustussuunnittelu
Sisustus Trendo on vuonna 2009 perustettu sisustussuunnittelutoimisto ja – myymälä, joka tarjoaa sisustuspalveluja yksityisille henkilöille ja rakennuttajille yksityisiin koteihin, sekä julkisiin tiloihin. Yksityisten kotien lisäksi toteuttamiamme kohteita ovat olleet mm: kahvilat, ravintolat, uimahalli, parturi-kampaamot ja loma-asunnot. Toimialuemme on pääasiassa Ylivieska 130km säteellä. Sovittaessa olemme tehneet suunnitelmia myös Lapin ja Keski-Suomen alueille. Osaava henkilökuntamme ja laaja materiaalikirjastomme auttaa sinua valitsemaan kohteeseesi laatat, lattiamateriaalit, tapetit ja muut pintamateriaalit. Kauttamme saat myös kaikki kodin tekstiilit, huonekalut, sekä koriste- ja sisustustuotteet. Meiltä saat yksilölliset sisustussuunnitelmat, sisustusneuvontapalvelun ja nyt myös pikasuunnitelmat.
Voit myös tilata sisustusmateriaalit kauttamme ilman sisustussuunnittelupalvelua. Varaa aika sisustuspalveluun tai tule tutustumaan Ylivieskassa sijaitsevaan liikkeeseemme. Voit myös täyttää alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!Puh. 045 3522 364 


S-posti: posti@sisustussuunnittelua.fi 


Asemakatu 3, Ylivieska Kuva: Ylivieskan Rakenna Sisusta Asu -messujen vuoden 2019 Kaunein olohuonekilpailun voittanut olohuone ja sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Kinnunen.


 
 Referenssikuvia toteuttamistamme tiloista: