|

Toimitusehdot


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy TerraNova Ay, y-tunnus 2584808-3. Sisustus Trendo on osa TerraNova Ay:n perheyritystä. Toimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Vahvistamalla tilauksen vakuutat olevasi täysi-ikäinen tai että sinulla on holhoojasi suostumus tilauksen tekoon.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vahvistamalla tilauksesi hyväksyt toimitusehdot.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle


Tuotteiden tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu klikkaamalla tuotetta ja osta-painiketta. Osto-painikkeen klikkauksen jälkeen tuote päivittyy ostoskoriin ja voit halutessasi jatkaa ostoksiasi verkkosivulla tai siirtyä tuotteen maksamiseen.

Tuotteen oston yhteydessä sinun tulee kirjoittaa kenttiin vaadittavat tiedot ja valita toimitus- ja maksutapa. Tilauksen vahvistamisen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkiin tai muuhun valitsemaasi maksutapaan. Kaikki maksut tapahtuvat Paytrailin kautta, joten maksaminen on turvallista, eikä Sisustus Trendo ei saa pankki- tai korttitietojasi.


Tuotteen reklamointi, palauttaminen ja palautusoikeus, sekä tilauksen peruminen


Reklamointi

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. Kerro sähköpostissasi syy reklamaatioon ja haluatko vaihtaa tuotteen uuteen, vai palauttaa sen kokonaan. Ilmoita myös tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi rahojen mahdollista palautusta varten, sekä kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Reklamaatio tulee tehdä 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta.

Odota että otamme sinuun yhteyttä reklamaatiosta ja lähetä tuote takaisin Sisustus Trendoon asiakaspalautteena. Palautuksen teet liimaamalla pakettiin lähetyksen mukana tulleen palautustarran.

Huom. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee reklamaatioilmoitus välittömästi tuotteen noutopisteessä!


Palauttaminen tai vaihtaminen ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä liikkeeseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi ja ilmoita tilausnumerosi, sekä vaihdon tai palautuksen syy. Kerro myös jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen väriin tai kokoon. Huom. Vaihdettaessa tuotetta postin kautta, perimme uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut.

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan paketin noutamisesta, paketin palauttamiseen. Näin ollen palautus täytyy tehdä viimeistään 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautuksissa jotka ylittävät 14 päivän säännön ei ole palautus tai vaihtooikeutta!

Huom. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mittatilaustuotteita ovat mm. asiakkaan omilla mitoilla tilatut huonekalut, sisustustekstiilit, matot ym. tuotteet, tilaustapetit, sekä ompelupalveluja sisältävät tuotteet.

Huomioithan että tuotteiden palautuksessa asiakas maksaa itse kaikki palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Palautettaessa erityiskuljetusta vaativia tuotteita, vastaa asiakas palautuskustannuksista.

Palautettavien tuotteiden täytyy aina olla käyttämättömiä, täysin virheettömiä ja alkuperäispakkauksessa. Palautamme rahat tilillesi, kun palautuksesi on vastaanotettu , käsitelty ja tuotteiden kunto tarkistettu. Huom. Emme palauta tilauksen maksutavasta ja palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Jos palautat tuotteen jonka yhteydessä olet saanut kaupanpäällisen, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa. Tämä koskee myös tilauksia jossa olet saanut kaupanpäällisen, kun tietty ostosumma on ylittynyt.

Muistathan että noutamatta jätetty paketti ei tarkoita tilauksen peruutusta tai palautusta. Noutamatta jätetyissä tilauksissa veloitamme toimituksesta aiheutuneet toimitus- ja palautuskulut!


Asiakaspalautus

Asiakaspalautus onnistuu Matkahuollon ja  Postin kautta (Myös Siwa, Valintatalo tai muu asiamiespiste). Palauttaessasi tilaustasi liimaa pakettiin tilauksen mukana tullut palautuskortti/tarra. 


Tilauksen peruminen

Jos haluat perua tilauksesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. tai soita numeroon 040-7059290. Kerro sähköpostissa tilausnumerosi, peruutuksen syy ja tilinumerosi maksun palautusta varten, niin perumme tilauksesi välittömästi. Peruutus tulee tehdä ennen kuin vastaanotat paketin lähetysilmoituksen. Mikäli tilaus on jo ehditty lähettää, lähetä paketti takaisin asiakaspalautteena.


Tuotteen toimitusaika, toimitustavat, sekä toimitusmaksut


Toimitusajat

Pyrimme käsittelemään tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikkina arkipäivinä ennen klo. 13.00 tulleet tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana.

Varastotuotteiden keskimääräinen toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Huomioithan, että joillain mittatilaustuotteilla toimitusajat ovat mahdollisesti pitemmät. Pyrimme informoimaan asiakasta mahdollisimman hyvin tällaisissa tapauksissa. Otamme asiakkaaseen yhteyttä myös tilanteissa jos tilattu tuote on myyty loppuun tai sitä ei jostain syystä ole enää saatavilla. Sisustus Trendo pidättää oikeuden perua tilauksen, jos tilattu tuote loppuu varastosta ja sitä ei enää ole saatavilla. Tilatun tuotteen loppuessa pyrimme ensisijaisesti korvaamaan sen toisella samanarvoisella tuotteella.

Mikäli tilaamillasi tuotteilla on eri toimitusajat, lähetämme kaikki tuotteet yhdellä kertaa. Mikäli haluat saada varastosta heti löytyvät tuotteet aikaisemmin, lähetämme tuotteet kahdessa erässä. Jokaisesta yksittäisestä lähetyksestä peritään tarvittavat postikulut.


Toimitustavat


Sisustus Trendo toimittaa tilaukset Postin ja Matkahuollon kautta. Toimitamme tilauksia kotiinkuljetuksena vain erikseen sovittaessa, tilauskohtaista toimitusmaksua vastaan (veloitetaan tapauskohtaisesti). Sovittaessa voit ostaa tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne liikkeestämme maksutta. Säilytämme tilattuja ja maksettuja tuotteita liikkeessämme 14 arkipäivää, ellei toisin sovita.

Toimitustavoista saat lisätietoa erilliseltä Toimitustavat sivulta.Maksutavat


Euroloan Lasku

Euroloan Osamaksu

Paytrail

CheckoutPaytrail


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.


Näin se toimii


1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.


Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Checkout


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

 

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fiUutta ★ New
Uusi
Holiday Checked Flannel Bedding Set, Red
Holiday Checked Flannel Bedding Set, Red
189,00 €
Uusi
Phoebe Premium Leather Card Holder, Black
49,00 €
Uusi
Phoebe Premium Leather Card Holder, Brown
49,00 €
Uusi
Stanley Lampun Kehikko XS
39,90 €
Uusi
Cote Nord Pöytäkynttilä 10x15
11,90 €
Uusi
Cote Nord Pöytäkynttilä 10x10
9,90 €
Uusi
Casablanca Matto Harmaa 160x230
79,00 €
Uusi
Liikennematto Formula 100x150
35,00 €
Uusi
Favourite Cups Dad/Love
Favourite Cups Dad/Love
20,00 €
Uusi
Filip Black Melange 80x250cm
219,00 €
Uusi
Ovimatto Fiona Barque Brown 90x60
65,00 €
Uusi
Din Tid Juliste 40x30
64,00 €
Uusi
Pey Bedspead 260x260
289,00 €
Uusi
Pey Bedcushion 50x70
69,00 €
Uusi
Merino Star Throw 130x180
200,00 €
Uusi
One Star Pillowcase Dove Blue 50x60
59,00 €
Uusi
One Star Pillowcase 50x60
59,00 €
Uusi
Benthe -riippuvalaisin, sementti
56,75 €
Uusi
Velvet Ball Candle 10cm Red/gold Glitter
Velvet Ball Candle 10cm Red/gold Glitter
19,90 €
Uusi
Velvet Ball Candle 10cm Red
Velvet Ball Candle 10cm Red
18,90 €
Uusi
Väre Tyyny Musta
Väre Tyyny Musta
149,00 €
Uusi
Hounddog Cushion Java 50x50
69,00 €
Uusi
Gently Lampaantalja Vaaleanpunainen
99,00 €
Uusi
Wilderness Stories -kalenteri 2020
Wilderness Stories -kalenteri 2020
39,00 €
Uusi
Kauris Juliste 30x40
Kauris Juliste 30x40
29,00 €
Uusi
Kettu Juliste 50x70
Kettu Juliste 50x70
39,00 €
Uusi
Rustic Rattan Piggy Money Saver
Rustic Rattan Piggy Money Saver
47,95 €
Uusi
RM Luxury Wire Votive
RM Luxury Wire Votive
22,95 €
Uusi
RM Luxury Votive
RM Luxury Votive
17,95 €
Uusi
RM Chalk Board
RM Chalk Board
47,95 €
Uusi
Contemporary Clock
Contemporary Clock
94,95 €
Uusi
City Loft Flower Pot S
City Loft Flower Pot S
34,95 €
Uusi
Bondstreet Mirror Tray
Bondstreet Mirror Tray
159,00 €
Uusi
Bondstreet Hook
Bondstreet Hook
17,95 €
Uusi
Christmas Star Storage Jar
Christmas Star Storage Jar
47,95 €
Uusi
Ornament Pixy Trumpet Metal 8
6,00 €
Uusi
Ornament Pixy Candy Metal 8
6,00 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Light Blue 70x90cm
37,35 € 74,70 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Light Blue 70x150cm
62,25 € 124,50 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Demin 70x145cm
60,17 € 120,35 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Ocean Blue 70x115cm
47,73 € 95,45 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Ocean Blue 70x110cm
45,65 € 91,30 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Red 70x445cm
182,60 € 365,20 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Carl Granit 70x60cm
24,90 € 49,80 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Molly Petrol 70x100cm
41,50 € 83,00 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vera Lemon 70x90cm
37,35 € 74,70 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Vivi Mustard 70x100cm
41,50 € 83,00 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Viggo One Black 70x50cm
20,75 € 41,50 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Peg Haze 70x60cm
24,90 € 49,80 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Viggo Star Black 70x95cm
31,13 € 62,25 €
-50%
Uusi
ODD & RARE Molly Forest 70x100cm
41,50 € 83,00 €
Uusi
Plasemat Sixten Oyster White 47x32
8,90 €
Uusi
Plasemat Sture White 47x32
8,90 €
Uusi
Placemat Emil Natural Oval
9,90 €
Uusi
Placemat Emil Natural 38
9,90 €
Uusi
Placemat Linen Black 45x32
9,90 €
Uusi
Placemat Linen Natural 45x32
9,90 €
Uusi
Pet Rug Herringbone Ivory 290x190
490,00 €
Uusi
Pet Rug Plain Dusty Pink 220x160
319,00 €
Uusi
Pet Rug Plain Eucalyptus 220x80
159,00 €
Uusi
Pet Rug Braid Ivory 150
245,00 €
Uusi
Baby Flag Throw
69,00 €
Uusi
Tic Tac Toe
Tic Tac Toe
49,00 €