|

Toimitustavat


Tilausta tehdessäsi voit valita toimitustavan, joka sopii parhaiten sinulle. Toimitusmaksut sisältävät lähetys & käsittelykulut.

Valittavissa olevat toimitustavat:


Nouto liikkeestä 0€

Voit noutaa tilaamasi tuotteet liikkeestämme veloituksetta haluamanasi ajankohtana, liikkeen ollessa auki.

Tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa 14 vuorauden ajan tilauksen teosta alkaen.


Posti Economy 7.90€

Tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi. Posti lähettää noutopyynnön antamaasi puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseesi, kun pakettisi on noudettavissa. Tämä toimitustapa on voimassa Suomen ja Ahvenanmaan tilauksissa.


Nouto Postin pakettiautomaatista 7.90€

Voit noutaa pakettisi valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Paketteja jotka ylittävät paino- ja kokorajoitukset, ei voida toimittaa pakettiautomaattiin.


Matkahuollon lähellä-paketti 6.90€

Matkahuollon lähellä-paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi.


Posti Nordic 23€

Posti Nordic toimituksessa toimitamme pakettisi Ruotsiin, Norjaan, Viroon ja Tanskaan.

Paketit toimitetaan kohdemaan paikalliseen Postitoimistoon.


Posti EU Toimitus 25€

EU toimituksessa lähetämme tilauksia kohteisiin Islanti, Alankomaat, Yhdistynyt Kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Ranska, Belgia, Italia, Kreikka, Espanja, Portugali, Puola, Itävalta, Slovakia, Slovenia, Croatia, Luxemburg, Tšekin tasavalta, Sveitsi, Unkari, Latvia ja Liettua. Tilauksesi toimitetaan Postin paikalliseen toimipisteeseen.


Toimitusehdot


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy TerraNova Ay, y-tunnus 2584808-3. Sisustus Trendo on osa TerraNova Ay:n perheyritystä. Toimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Vahvistamalla tilauksen vakuutat olevasi täysi-ikäinen tai että sinulla on holhoojasi suostumus tilauksen tekoon.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vahvistamalla tilauksesi hyväksyt toimitusehdot.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle


Tuotteiden tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu klikkaamalla tuotetta ja osta-painiketta. Osto-painikkeen klikkauksen jälkeen tuote päivittyy ostoskoriin ja voit halutessasi jatkaa ostoksiasi verkkosivulla tai siirtyä tuotteen maksamiseen.

Tuotteen oston yhteydessä sinun tulee kirjoittaa kenttiin vaadittavat tiedot ja valita toimitus- ja maksutapa. Tilauksen vahvistamisen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkiin tai muuhun valitsemaasi maksutapaan. Kaikki maksut tapahtuvat Paytrailin kautta, joten maksaminen on turvallista, eikä Sisustus Trendo ei saa pankki- tai korttitietojasi.


Tuotteen reklamointi, palauttaminen ja palautusoikeus, sekä tilauksen peruminen


Reklamointi

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. Kerro sähköpostissasi syy reklamaatioon ja haluatko vaihtaa tuotteen uuteen, vai palauttaa sen kokonaan. Ilmoita myös tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi rahojen mahdollista palautusta varten, sekä kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Reklamaatio tulee tehdä 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta.

Odota että otamme sinuun yhteyttä reklamaatiosta ja lähetä tuote takaisin Sisustus Trendoon asiakaspalautteena. Palautuksen teet liimaamalla pakettiin lähetyksen mukana tulleen palautustarran.

Huom. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee reklamaatioilmoitus välittömästi tuotteen noutopisteessä!


Palauttaminen tai vaihtaminen ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä liikkeeseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi ja ilmoita tilausnumerosi, sekä vaihdon tai palautuksen syy. Kerro myös jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen väriin tai kokoon. Huom. Vaihdettaessa tuotetta postin kautta, perimme uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut.

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan paketin noutamisesta, paketin palauttamiseen. Näin ollen palautus täytyy tehdä viimeistään 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautuksissa jotka ylittävät 14 päivän säännön ei ole palautus tai vaihtooikeutta!

Huom. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mittatilaustuotteita ovat mm. asiakkaan omilla mitoilla tilatut huonekalut, sisustustekstiilit, matot ym. tuotteet, tilaustapetit, sekä ompelupalveluja sisältävät tuotteet.

Alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Huomioithan että tuotteiden palautuksessa asiakas maksaa itse kaikki palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Palautettaessa erityiskuljetusta vaativia tuotteita, vastaa asiakas palautuskustannuksista.

Palautettavien tuotteiden täytyy aina olla käyttämättömiä, täysin virheettömiä ja alkuperäispakkauksessa. Palautamme rahat tilillesi, kun palautuksesi on vastaanotettu , käsitelty ja tuotteiden kunto tarkistettu. Huom. Emme palauta tilauksen maksutavasta ja palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Jos palautat tuotteen jonka yhteydessä olet saanut kaupanpäällisen, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa. Tämä koskee myös tilauksia jossa olet saanut kaupanpäällisen, kun tietty ostosumma on ylittynyt.

Muistathan että noutamatta jätetty paketti ei tarkoita tilauksen peruutusta tai palautusta. Noutamatta jätetyissä tilauksissa veloitamme toimituksesta aiheutuneet toimitus- ja palautuskulut!


Asiakaspalautus

Asiakaspalautus onnistuu Matkahuollon ja  Postin kautta (Myös muut asiamiespisteet). Palauttaessasi tilaustasi liimaa pakettiin tilauksen mukana tullut palautuskortti/tarra. 


Tilauksen peruminen

Jos haluat perua tilauksesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. tai soita numeroon 040-7059290. Kerro sähköpostissa tilausnumerosi, peruutuksen syy ja tilinumerosi maksun palautusta varten, niin perumme tilauksesi välittömästi. Peruutus tulee tehdä ennen kuin vastaanotat paketin lähetysilmoituksen. Mikäli tilaus on jo ehditty lähettää, lähetä paketti takaisin asiakaspalautteena.


Tuotteen toimitusaika, toimitustavat, sekä toimitusmaksut


Toimitusajat

Pyrimme käsittelemään tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikkina arkipäivinä ennen klo. 13.00 tulleet tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana.

Varastotuotteiden keskimääräinen toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Huomioithan, että joillain mittatilaustuotteilla toimitusajat ovat mahdollisesti pitemmät. Pyrimme informoimaan asiakasta mahdollisimman hyvin tällaisissa tapauksissa. Otamme asiakkaaseen yhteyttä myös tilanteissa jos tilattu tuote on myyty loppuun tai sitä ei jostain syystä ole enää saatavilla. Sisustus Trendo pidättää oikeuden perua tilauksen, jos tilattu tuote loppuu varastosta ja sitä ei enää ole saatavilla. Tilatun tuotteen loppuessa pyrimme ensisijaisesti korvaamaan sen toisella samanarvoisella tuotteella.

Mikäli tilaamillasi tuotteilla on eri toimitusajat, lähetämme kaikki tuotteet yhdellä kertaa. Mikäli haluat saada varastosta heti löytyvät tuotteet aikaisemmin, lähetämme tuotteet kahdessa erässä. Jokaisesta yksittäisestä lähetyksestä peritään tarvittavat postikulut.


Toimitustavat


Sisustus Trendo toimittaa tilaukset Postin ja Matkahuollon kautta. Toimitamme tilauksia kotiinkuljetuksena vain erikseen sovittaessa, tilauskohtaista toimitusmaksua vastaan (veloitetaan tapauskohtaisesti). Sovittaessa voit ostaa tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne liikkeestämme maksutta. Säilytämme tilattuja ja maksettuja tuotteita liikkeessämme 14 arkipäivää, ellei toisin sovita.

Toimitustavoista saat lisätietoa erilliseltä Toimitustavat sivulta.Maksutavat


Euroloan Lasku

Euroloan Osamaksu

Paytrail

CheckoutPaytrail


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.


Näin se toimii


1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.


Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Checkout


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

 

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fiUutta ★ New
Uusi
RR RM Wine Bar Bottle Holder
94,95 €
Uusi
Santa Fe Basket S/3
139,00 €
Uusi
RR Happy Heart Basket Low
34,95 €
Uusi
Paloma Serving Tray
109,00 €
Uusi
Lovely Banana Leaf Lampshade 28x38
69,95 €
Uusi
Rustic Rattan Planter Low
159,00 €
Uusi
Rustic Rattan Planter High
239,00 €
Uusi
Rustic Rattan Best Magazine Basket
69,95 €
Uusi
RR Classic Dog Basket L
179,00 €
Uusi
Rustic Rattan Baseball Cap
29,95 €
Uusi
Rustic Rattan Palm Tree S
29,95 €
Uusi
Rug Sisal Marble 160x230
399,00 €
Uusi
W. Hyacint Table Basket
59,00 €
Uusi
Placemat Sture Nature Melange Diameter 38 cm
Uusi
Blocks Natural
Blocks Natural
215,00 €
Uusi
Blocks Smoked
Blocks Smoked
215,00 €
Uusi
Dining Chair Flora White
Dining Chair Flora White
235,00 €
Uusi
Jar Luna Black 40
Jar Luna Black 40
108,00 €
Uusi
Jar Luna Black 60
Jar Luna Black 60
134,00 €
Uusi
Ella Juuttimatto Halkaisija 125 cm
125,00 €
Uusi
Clava Dine Wood
Clava Dine Wood
499,00 €
Uusi
Placemate Braided Natural White Dia 38 cm
9,90 €
Uusi
Cornet White & Brass
Cornet White & Brass
79,00 €
Uusi
VILLA WC-paperiteline Kromi
VILLA WC-paperiteline Kromi
39,90 €
Uusi
VILLA Kaksoispyyhekoukku Kromi
VILLA Kaksoispyyhekoukku Kromi
22,90 €
Uusi
Ocean Breeze Throw white 170x130
119,00 €
Uusi
RR Summer Decoration Flip Flops
11,95 €
Uusi
Rustic Rattan Happy Turtle S
22,95 €
Uusi
RR Classic Sailing Yacht M
34,95 €
Uusi
Beach Vibes Wine Glass
12,95 €
Uusi
Beach Vibes Hurricane
84,95 €
Uusi
Beach Vibes Champagne Glass
11,95 €
Uusi
Ovimatto Juutti Ivory 90x60
70,00 €
Uusi
Ovimatto Fanny Juutti mixed 90x60
70,00 €
Uusi
Fabulous Fillable Lamp Base nickl L
189,00 €
Uusi
Raffia Fringe Pillow Naturel 50x50
59,95 €
Uusi
Raffia Crab Pillow natural
109,00 €
Uusi
Buenos Aires Hanging Lamp
359,00 €
Uusi
Clear Water Resort Jug
47,95 €
Uusi
Lisbon Table Decoration 6 Votives
159,00 €
Uusi
Voileipähalsteri
Voileipähalsteri
32,00 €
Uusi
Lite-Voileipähalsteri 2 kpl
25,00 €
Uusi
Lite Jug - vedenkeitin
Lite Jug - vedenkeitin
115,00 €
Uusi
Lite - Leivänpaahdin Musta
Lite - Leivänpaahdin Musta
149,00 €
Uusi
Semina Rabbit Antique silver 10.5cm
43,90 €
Uusi
 Semina Rabbit Antique Silver
18,50 €
Uusi
Semina Rabbit Light Gold
Semina Rabbit Light Gold
18,90 €
Uusi
Haniya Flower Pot Black  H 16,5 cm
Haniya Flower Pot Black  H 16,5 cm
19,60 €
Uusi
Kukkapidike
Kukkapidike
14,00 €
Uusi
VILLA Kaksoispyyhekoukku Messinki
VILLA Kaksoispyyhekoukku Messinki
22,90 €
Uusi
VILLA WC-paperiteline Messinki
VILLA WC-paperiteline Messinki
39,90 €
Uusi
Airy Verho 140x280 Natural Beige
149,00 €
Uusi
Kide Ruskea 80x200
Kide Ruskea 80x200
138,00 €
Uusi
Kide Oranssi 80x200
Kide Oranssi 80x200
138,00 €
Uusi
Juokseva Aika Kortti
2,50 €
Uusi
Kaipaus Kortti
2,50 €
Uusi
Surunvalittelu Kortti
2,50 €