|

Toimitustavat


Tilausta tehdessäsi voit valita toimitustavan, joka sopii parhaiten sinulle. Toimitusmaksut sisältävät lähetys & käsittelykulut.

Valittavissa olevat toimitustavat:


Nouto liikkeestä 0€

Voit noutaa tilaamasi tuotteet liikkeestämme veloituksetta haluamanasi ajankohtana, liikkeen ollessa auki.

Tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa 14 vuorauden ajan tilauksen teosta alkaen.


Posti Economy 7.90€

Tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi. Posti lähettää noutopyynnön antamaasi puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseesi, kun pakettisi on noudettavissa. Tämä toimitustapa on voimassa Suomen ja Ahvenanmaan tilauksissa.


Nouto Postin pakettiautomaatista 7.90€

Voit noutaa pakettisi valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Paketteja jotka ylittävät paino- ja kokorajoitukset, ei voida toimittaa pakettiautomaattiin.


Matkahuollon lähellä-paketti 6.90€

Matkahuollon lähellä-paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi.


Posti Nordic 23€

Posti Nordic toimituksessa toimitamme pakettisi Ruotsiin, Norjaan, Viroon ja Tanskaan.

Paketit toimitetaan kohdemaan paikalliseen Postitoimistoon.


Posti EU Toimitus 25€

EU toimituksessa lähetämme tilauksia kohteisiin Islanti, Alankomaat, Yhdistynyt Kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Ranska, Belgia, Italia, Kreikka, Espanja, Portugali, Puola, Itävalta, Slovakia, Slovenia, Croatia, Luxemburg, Tšekin tasavalta, Sveitsi, Unkari, Latvia ja Liettua. Tilauksesi toimitetaan Postin paikalliseen toimipisteeseen.


Toimitusehdot


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy TerraNova Ay, y-tunnus 2584808-3. Sisustus Trendo on osa TerraNova Ay:n perheyritystä. Toimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Vahvistamalla tilauksen vakuutat olevasi täysi-ikäinen tai että sinulla on holhoojasi suostumus tilauksen tekoon.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vahvistamalla tilauksesi hyväksyt toimitusehdot.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Sisustus Trendo/ TerraNova Ay sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle


Tuotteiden tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu klikkaamalla tuotetta ja osta-painiketta. Osto-painikkeen klikkauksen jälkeen tuote päivittyy ostoskoriin ja voit halutessasi jatkaa ostoksiasi verkkosivulla tai siirtyä tuotteen maksamiseen.

Tuotteen oston yhteydessä sinun tulee kirjoittaa kenttiin vaadittavat tiedot ja valita toimitus- ja maksutapa. Tilauksen vahvistamisen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkiin tai muuhun valitsemaasi maksutapaan. Kaikki maksut tapahtuvat Paytrailin kautta, joten maksaminen on turvallista, eikä Sisustus Trendo ei saa pankki- tai korttitietojasi.


Tuotteen reklamointi, palauttaminen ja palautusoikeus, sekä tilauksen peruminen


Reklamointi

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. Kerro sähköpostissasi syy reklamaatioon ja haluatko vaihtaa tuotteen uuteen, vai palauttaa sen kokonaan. Ilmoita myös tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi rahojen mahdollista palautusta varten, sekä kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Reklamaatio tulee tehdä 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta.

Odota että otamme sinuun yhteyttä reklamaatiosta ja lähetä tuote takaisin Sisustus Trendoon asiakaspalautteena. Palautuksen teet liimaamalla pakettiin lähetyksen mukana tulleen palautustarran.

Huom. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee reklamaatioilmoitus välittömästi tuotteen noutopisteessä!


Palauttaminen tai vaihtaminen ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä liikkeeseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi ja ilmoita tilausnumerosi, sekä vaihdon tai palautuksen syy. Kerro myös jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen väriin tai kokoon. Huom. Vaihdettaessa tuotetta postin kautta, perimme uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut.

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan paketin noutamisesta, paketin palauttamiseen. Näin ollen palautus täytyy tehdä viimeistään 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautuksissa jotka ylittävät 14 päivän säännön ei ole palautus tai vaihtooikeutta!

Huom. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mittatilaustuotteita ovat mm. asiakkaan omilla mitoilla tilatut huonekalut, sisustustekstiilit, matot ym. tuotteet, tilaustapetit, sekä ompelupalveluja sisältävät tuotteet.

Alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Huomioithan että tuotteiden palautuksessa asiakas maksaa itse kaikki palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Palautettaessa erityiskuljetusta vaativia tuotteita, vastaa asiakas palautuskustannuksista.

Palautettavien tuotteiden täytyy aina olla käyttämättömiä, täysin virheettömiä ja alkuperäispakkauksessa. Palautamme rahat tilillesi, kun palautuksesi on vastaanotettu , käsitelty ja tuotteiden kunto tarkistettu. Huom. Emme palauta tilauksen maksutavasta ja palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Jos palautat tuotteen jonka yhteydessä olet saanut kaupanpäällisen, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa. Tämä koskee myös tilauksia jossa olet saanut kaupanpäällisen, kun tietty ostosumma on ylittynyt.

Muistathan että noutamatta jätetty paketti ei tarkoita tilauksen peruutusta tai palautusta. Noutamatta jätetyissä tilauksissa veloitamme toimituksesta aiheutuneet toimitus- ja palautuskulut!


Asiakaspalautus

Asiakaspalautus onnistuu Matkahuollon ja  Postin kautta (Myös muut asiamiespisteet). Palauttaessasi tilaustasi liimaa pakettiin tilauksen mukana tullut palautuskortti/tarra. 


Tilauksen peruminen

Jos haluat perua tilauksesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen posti@sisustussuunnittelua.fi. tai soita numeroon 040-7059290. Kerro sähköpostissa tilausnumerosi, peruutuksen syy ja tilinumerosi maksun palautusta varten, niin perumme tilauksesi välittömästi. Peruutus tulee tehdä ennen kuin vastaanotat paketin lähetysilmoituksen. Mikäli tilaus on jo ehditty lähettää, lähetä paketti takaisin asiakaspalautteena.


Tuotteen toimitusaika, toimitustavat, sekä toimitusmaksut


Toimitusajat

Pyrimme käsittelemään tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikkina arkipäivinä ennen klo. 13.00 tulleet tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana.

Varastotuotteiden keskimääräinen toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Huomioithan, että joillain mittatilaustuotteilla toimitusajat ovat mahdollisesti pitemmät. Pyrimme informoimaan asiakasta mahdollisimman hyvin tällaisissa tapauksissa. Otamme asiakkaaseen yhteyttä myös tilanteissa jos tilattu tuote on myyty loppuun tai sitä ei jostain syystä ole enää saatavilla. Sisustus Trendo pidättää oikeuden perua tilauksen, jos tilattu tuote loppuu varastosta ja sitä ei enää ole saatavilla. Tilatun tuotteen loppuessa pyrimme ensisijaisesti korvaamaan sen toisella samanarvoisella tuotteella.

Mikäli tilaamillasi tuotteilla on eri toimitusajat, lähetämme kaikki tuotteet yhdellä kertaa. Mikäli haluat saada varastosta heti löytyvät tuotteet aikaisemmin, lähetämme tuotteet kahdessa erässä. Jokaisesta yksittäisestä lähetyksestä peritään tarvittavat postikulut.


Toimitustavat


Sisustus Trendo toimittaa tilaukset Postin ja Matkahuollon kautta. Toimitamme tilauksia kotiinkuljetuksena vain erikseen sovittaessa, tilauskohtaista toimitusmaksua vastaan (veloitetaan tapauskohtaisesti). Sovittaessa voit ostaa tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne liikkeestämme maksutta. Säilytämme tilattuja ja maksettuja tuotteita liikkeessämme 14 arkipäivää, ellei toisin sovita.

Toimitustavoista saat lisätietoa erilliseltä Toimitustavat sivulta.Maksutavat


Euroloan Lasku

Euroloan Osamaksu

Paytrail

CheckoutPaytrail


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.


Näin se toimii


1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.


Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Checkout


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

 

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fiUutta ★ New
Uusi
RM 1948 Flower Vase
RM 1948 Flower Vase
69,95 €
Uusi
Paper Napkin Lovely Stripe
Paper Napkin Lovely Stripe
3,95 €
Uusi
Paper Napkin Long Summer Nights
Paper Napkin Long Summer Nights
4,95 €
Uusi
Paper Napkin Enjoy Your Day yellow
Paper Napkin Enjoy Your Day yellow
3,95 €
Uusi
Bath Mat Enjoy Today
Bath Mat Enjoy Today
34,95 €
Uusi
Beach Vibes Crochet Bag natural
Beach Vibes Crochet Bag natural
47,95 €
Uusi
Summer Festival Crochet Bag
Summer Festival Crochet Bag
59,95 €
Uusi
Nougat Mandel Vanilj 100g Eko
8,50 €
Uusi
Kryddkvarn Himalayasalt Svartpeppar 260g Eko
Uusi
Lemonad Lime Ingefära 70cl EKO
9,00 €
Uusi
Lemonad Citron 70cl EKO
9,00 €
Uusi
Balsamvinäger -Balsamiviinietikka 250 ml
16,90 €
Uusi
Nikolai Koristetyyny Valkoinen 45x45
Nikolai Koristetyyny Valkoinen 45x45
47,80 €
Uusi
May Torkkupeite Valkoinen 125x170
May Torkkupeite Valkoinen 125x170
178,80 €
Uusi
Elsa Päiväpeite Roosa 250x260
Elsa Päiväpeite Roosa 250x260
286,00 €
Uusi
Elsa Päiväpeite Beige 250x260
Elsa Päiväpeite Beige 250x260
286,00 €
Uusi
Nikolai Koristetyyny Beige 45x45
Nikolai Koristetyyny Beige 45x45
47,80 €
Uusi
May Koristetyyny Valkoinen 30x50
May Koristetyyny Valkoinen 30x50
23,90 €
Uusi
Elsa Koristetyyny Vaaleansininen 45x45
Elsa Koristetyyny Vaaleansininen 45x45
42,60 €
Uusi
Elsa Koristetyyny Roosa 45x45
Elsa Koristetyyny Roosa 45x45
42,60 €
Uusi
Elsa Koristetyyny Beige 45x45
Elsa Koristetyyny Beige 45x45
42,60 €
Uusi
Fluffy huopa Beige
Fluffy huopa Beige
119,00 €
Uusi
RR School Of Fish Cloth Hook
RR School Of Fish Cloth Hook
15,95 €
Uusi
RR Bali Serving Tray
RR Bali Serving Tray
69,95 €
Uusi
RM Spray Milano 200ml
RM Spray Milano 200ml
34,95 €
Uusi
RM Spray Buenos Aires 200ml
RM Spray Buenos Aires 200ml
34,95 €
Uusi
RR Best Bread In Town Bread Box
RR Best Bread In Town Bread Box
69,95 €
Uusi
Lovely Heart End Table S2
Lovely Heart End Table S2
219,00 €
Uusi
Le Marais Pouf 40x40 Grey
Le Marais Pouf 40x40 Grey
109,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Elephant Grey
69,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Light Grey
69,00 €
Uusi
Bathrug 60x90 Dry Sand
69,00 €
Uusi
Dinas Charcoal 133x190
Dinas Charcoal 133x190
199,00 €
Uusi
Dolzago Grey 140x200
Dolzago Grey 140x200
319,00 €
Uusi
SMALL Love More Blackberry & Dark
9,00 €
Uusi
REGULAR Love More Blackberry & Dark 295g
16,00 €
Uusi
Melanie Koristetyyny Vaalea Roosa 50x50
35,90 €
Uusi
Manuel Päiväpeite Vaalea Roosa 250x260
Manuel Päiväpeite Vaalea Roosa 250x260
252,20 €
Uusi
Amalia torkkupeite Harmaa 125x170
Amalia torkkupeite Harmaa 125x170
249,90 €
Uusi
Amalia koristetyyny Harmaa 45x45
Amalia koristetyyny Harmaa 45x45
35,90 €
Uusi
Hattara Matto 160x230 Tummanharmaa
Hattara Matto 160x230 Tummanharmaa
393,00 €