Classic Collection

Merino villamatto pyöreä 160 cm luonnonvalkoinen

295,00 €
sis. 24 % ALV

Merino villamatto pyöreä 160 cm luonnonvalkoinen

Määrä
1 tuotetta varastossa.

Villamatto Merino on likaa hylkivä, käännettävä villamatto. Villan luonnolliset rasvat saavat maton hylkimään likaa ja tahroja tehokkaasti. Mahdollinen lika jää maton pinnalle ja poistetaan imuroimalla tai tuulettamalla. Kaikki tässä matossa käytetyt kemikaalit ovat korkealaatuisia ja REACH-yhteensopivia. Merino white on käsin kudottu villamatto luonnonvalkoista villaa. 

Materiaali: Villa - Natural NZ Blend.

Halkaisija 160 cm.  Koska matot ovat käsintehtyjä, todellisissa kooissa on pieniä eroja (+/- 5%).

Kudoksen korkeus: 1,5 cm

Todistus: Care & Fair, REACH.Classic Collections -matot on sertifioitu Care & Fair -järjestöllä, joka on organisaatio, joka tukee työntekijöiden koulutusta, hyvien työolojen ja kohtuullisten palkkojen saamista. Se tarkoittaa myös sitä, että lahjoitamme rahaa maton kutomiskohteiden perheille. Rahat menevät lapsille ja mahdollistavat säännöllisen koulunkäynnin sekä lääketieteellisen hoidon. 

Kaikki tässä matossa käytetyt kemikaalit ovat korkealaatuisia ja REACH-yhteensopivia. 

Hoito-ohjeet: Säännöllinen imurointi (litteä suutin). Classic Collection suosittelee vain ammattimaista puhdistusta. Tuotteemme on valmistettu käsin ja siksi täysin ainutlaatuisia. Tämä tarkoittaa, että kuviossa, värissä ja koossa voi esiintyä eroja. Nämä erot luovat elävän ja ainutlaatuisen tuotteen. 

Pidä hyvää huolta uudesta matostasi, ja se sisustaa kotiasi pitkään. Jokainen Classic Collection -matto luo työtä ja auttaa säilyttämään vanhat käsityöperinteet.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tuotteen tiedot
Mallinumero: MRR160WH
Tuotenumero: 7340110813408