Adeliina

Adeliina tekstiilien raikastaja Puuvilla 450g

14,00 €
sis. 24 % ALV

Adeliina tekstiilien raikastaja Puuvilla 450g

Määrä
2 tuotetta varastossa.

Adeliina Tekstiilien raikastaja on kotimainen ja tehokas vaihtoehto imurointipuuterille. Täysin myrkytön apu pikasiivoukseen. Tekstiilien raikastajan avulla pääset myös eroon pinttyneistä tuoksuista esimerkiksi matoissa tai kengissä. 

Tuote on pakattu 450 g:n sirotinpakkaukseen, joka on valmistettu pahvista sekä muovisesta kannesta ja pohjasta. Sirottimen läpi on kätevä annostella sopiva määrä raikastajaa. Tuotetta ripotellaan esimerkiksi matolle, annetaan vaikuttaa vähintään 30 minuuttia, jonka jälkeen imuroidaan pois. Toista käsittely tarvittaessa.

Adeliina Tekstiilien raikastaja Puuvilla on täysin myrkytön ja turvallinen vaihtoehto kodin siivoamisessa. Se sopii täydellisesti myös lemmikkitalouksiin raikastaen esimerkiksi matot tai nukkuma-alustat. Tuoksu on raikas ja allergeenit on huomioitu ja useimmat tuoksuherkät pystyvät käyttämään tätä tuotetta. Adeliinan Tekstiilien raikastaja on biohajoava ja vegaaninen. Sitä on täysin turvallista käyttää myös lapsiperheissä, sillä pääraaka-aine on ruokasooda.

 Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Tuoksu: Puuvilla.

Koko: 450g.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muut vaihtoehdot
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 8056
Tuotenumero: 6430070500560