Uyuni Lighting

Uyuni Led-kruunukynttilä valkoinen 2,3 x25 cm, 2kpl/pakkaus

35,90 €
sis. 24 % ALV

Uyuni Led-kruunukynttilä valkoinen 2,3 x25 cm. Uyunin LED- kruunukynttilällä voit tuoda kotiisi turvallista ja kutsuvaa kynttilän valoa

Määrä
8 tuotetta varastossa.

Uyunin LED- kruunukynttilällä voit tuoda kotiisi turvallista ja kutsuvaa kynttilän valoa, koska siinä on lepattava kynttilänliekki. Kynttilä näyttää aidolta sillä se on käsin pinnoitettu parafiinivahalla. Kynttilän liekin sävy on lämmin valkoinen ja se liikkuu hyvin aidonnäköisesti, koska kynttilässä on patentoitu 3D-liekki.Kynttilä on kauko-ohjattava ja myös himmennettävissä erikseen myytävän kaukosäätimen avulla. Kynttilöitä löytyy meiltä monessa koossa ja sisäänrakennetun ajastimen avulla voit asettaa kynttilän palamaan kuuden tunnin ajaksi. Kynttilään on myynnissä erikseen myös kaukosäädin, jolla voit ajastaa kynttilän päälle joko 4, 6, 8 tai 10 tunnin ajaksi. Kynttilät toimivat paristoilla ja ne eivät kuumene käytössä. Kynttilä sopiikin täydellisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä vanhuksille, mutta tietenkin myös kaikille, jotka haluavat nauttia kynttilän lumosta turvallisesti. Kynttilä tulee tyylikkäässä kahden kappaleen paketissa, ihana lahjaidea. 

Materiaali: Parafiinivaha, polypropeeni.

Mitat: 2,3 x 25 cm.

Väri: Valkoinen

Lisätietoja: Paristot: 2 x AA A (ei sisälly pakkaukseen). Suositellaan käytettäväksi ainoastaan Uyuni-, Energizer- tai Varta-paristojen kanssa; ei yhteensopiva Duracell-paristojen kanssa.Huomioi, että Uyuni liekittömät kynttilät on valmistettu aidosta vahasta, eikä niitä saa säilyttää tai käyttää alle 1°C ja yli 35°C lämpötiloissa.  

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tuotteen tiedot
Mallinumero: Ul-TA-NW02325-2
Tuotenumero: 5708311301537
Yhteensopivat