Uyuni Lighting

Uyuni Led-tuikkukynttilä valkoinen 3,8 x2 cm

13,95 €
sis. 24 % ALV

Uyuni Led-tuikkukynttilä valkoinen 3,8 x2 cm. Uyunin LED- tuikkukynttilällä voit tuoda kotiisi turvallista ja kutsuvaa kynttilän valoa.

Määrä
9 tuotetta varastossa.

Uyunin LED- tuikkukynttilällä voit tuoda kotiisi turvallista ja kutsuvaa kynttilän valoa, koska siinä on lepattava kynttilänliekki. Kynttilä on ABS muovia eli tätä ei ole pinnoitettu aidolla parafiinillä kuten muita Uyunin LED-kynttilät on pinnoitettu. Kynttilän liekin sävy on lämmin valkoinen ja se liikkuu hyvin aidonnäköisesti, koska kynttilässä on patentoitu 3D-liekki.Kynttilä on kauko-ohjattava ja myös himmennettävissä erikseen myytävän kaukosäätimen avulla. Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit asettaa kynttilän palamaan kuuden tunnin ajaksi. Kynttilään on myynnissä erikseen myös kaukosäädin, jolla voit ajastaa kynttilän päälle joko 4, 6, 8 tai 10 tunnin ajaksi. Kynttilät toimivat paristoilla ja ne eivät kuumene käytössä. Kynttilä sopiikin täydellisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä vanhuksille, mutta tietenkin myös kaikille, jotka haluavat nauttia kynttilän lumosta turvallisesti. Kynttilä tulee tyylikkäässä kahden kappaleen paketissa, ihana lahjaidea. 

Materiaali: ABs muovi, polypropeeni.

Mitat: 3,8 x 2 cm.

Väri: Valkoinen

Lisätietoja: Paristo 1 x CR2450, joka tulee mukana. Paloaika paristolla n. 80 tuntia. 

Suositellaan käytettäväksi ainoastaan Uyuni-, Energizer- tai Varta-paristojen kanssa; ei yhteensopiva Duracell-paristojen kanssa.

Kynttilä sopiikin täydellisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä vanhuksille, mutta tietenkin myös kaikille, jotka haluavat nauttia kynttilän valosta.

Koko: halkaisija 3,8 cm, korkeus 2 cm

Väri: valkoinen

Paristot: 1 x CR2450 (tulee mukana ja myynnissä erikseen) Paloaika paristolla n. 80 tuntia

HUOM! Kaukosäädintä myynnissä erikseen, mitä voit käyttää useisiin kynttilöihin kerralla ja ajastaa tai himmentää.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tuotteen tiedot
Mallinumero: UL-TE-NW039PR
Tuotenumero: 5708311300202