Gant Home

Premium pyyheliina Blush Brown

12,00 €
sis. 24 % ALV

Premium pyyheliina Blush Brown. Premium-pyyhkeet on valmistettu paksusta ja ihanan pehmoisesta sertifioidusta luomupuuvillasta.

Määrä

Ylelliset suosikkipyyhliinat ovat nyt saatavilla luomulaatuisina. Premium-pyyhkeet on valmistettu paksusta ja ihanan pehmoisesta sertifioidusta luomupuuvillasta. Luomupuuvillapyyhkeet on tuotettu ympäristön kannalta ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Ne on käsitelty innovatiivisella kasvipohjaisella aineella, joka parantaa imukykyä ja tekee pyyhkeistä entistä pehmeämmän tuntuisia. Nämä kirkkaissa kausiväreissä saatavilla olevat pyyhkeet täyttävät modernin elämän vaatimukset, ja ne ovat fiksun ja ympäristötietoisen kuluttajan valinta. Kaikissa laadukkaissa luomupuuvillapyyhkeissä on froteepinta, ja ne ovat ihanan paksuja (600 g/m2), minkä ansiosta ne ovat myös erittäin imukykyisiä. Säännöllinen rumpukuivaus pitää pyyhkeet pehmeinä.

Materiaali: 100 % luomupuuvilla 

Pesuohje: Pese samanväristen kanssa. älä käytä huuhteluainetta. imukyky paranee pesun jälkeen. vältä kosketusta valkaisuaineiden kanssa. valkaisuaineita on joissakin hammastahnoissa, kosteusvoiteissa ja saippuoissa.

Väri: Blush Brown/ punaruskea.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muut vaihtoehdot
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 852007205-235