Uyuni Lighting

Outdoor Led pöytäkynttilä Sandstone 7,8 x 17,8 cm, Uyuni

43,90 €
sis. 24 % ALV

Uyuni Outdoor Led pöytäkynttilä näyttää aidolta sillä kynttilän liekin sävy on lämmin valkoinen ja se liikkuu aidonnäköisesti.

Määrä
2 tuotetta varastossa.

Uyunin Outdoor LED-pöytäkynttilällä voit tuoda kotiisi turvallista ja kutsuvaa kynttilän valoa, koska siinä on lepattava kynttilänliekki. Kynttilän liekin sävy on lämmin valkoinen ja se liikkuu hyvin aidonnäköisesti, koska kynttilässä on patentoitu 3D-liekki. Kynttilä on ABS muovia eli sitä ei ole pinnoitettu parafiinillä kuten muut kynttilät. Kynttilä on UV-suojattu ja sen vedenkestävyys on IPX4.

Kynttilään on myynnissä erikseen myös kaukosäädin, jolla voit ajastaa kynttilän päälle joko 4, 6, 8 tai 10 tunnin ajaksi. Kynttilät toimivat paristoilla ja ne eivät kuumene käytössä.

Kynttilä sopiikin täydellisesti lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä vanhuksille, mutta tietenkin myös kaikille, jotka haluavat nauttia kynttilän lumosta turvallisesti.

Kynttilä tulee tyylikkäässä paketissa, ihana lahjaidea. 

Materiaali: ABS-muovi

Mitat: 7,8 x 17,8 cm.

Väri: Sandstone   

Lisätietoja: Paristot: 2 x C (ei sisälly pakkaukseen). Paristot myydään erikseen.

Kaukosäädintä myydään erikseen, mitä voit käyttää useisiin kynttilöihin kerralla ja ajastaa tai himmentää.

Huomaa, että Uyuni Outdoor -kynttilöitä ei saa säilyttää tai käyttää alle -10°C tai yli 40°C lämpötiloissa.Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muut vaihtoehdot
Tuotteen tiedot
Mallinumero: UL-OU-SA78017
Tuotenumero: 5708311308369
Yhteensopivat